Αποστολή στο Κάουνας για τον Ολυμπιακό

Ανανεώθηκε:
zalgiris-ghpedo

Μία ακόμη διαβολοβδομάδα της Euroleague έχουμε μπροστά μας και η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκινά το βράδυ της Τρίτης (04/02, 20:00) στο Κάουνας. Εκεί οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτισιους για την 22η αγωνιστική.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, η ελληνική ομάδα έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης. Έχει πανηγυρίσει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της, εντός έδρας απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου (89-72) και Μπασκόνια (80-70), ενώ ηττήθηκε από την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ζαλγκίρις με ρεκόρ 8-14 και μία νίκη λιγότερη από τον Ολυμπιακό, έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ. Ωστόσο, είναι μία ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ. Το απέδειξε και πέρσι, όταν με εκπληκτικό ντεμαράζ στο τέλος, κατάφερε να μπει στην οκτάδα. Πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι μετρώντας δύο διαδοχικές νίκες, με 104-80 επί της Άλμπα εντός και με 74-79 κόντρα στη Βιλερμπάν εκτός.

Η προϊστορία

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 11 φορές σε επίπεδο Euroleague, με την προϊστορία στη Λιθουανία να είναι ισορροπημένη. Έξι ροζ φύλλα αγώνα έχει πάρει η Ζαλγκίρις, πέντε ο Ολυμπιακός. Η τελευταία φορά, βέβαια, που κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι στο Κάουνας, ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2016, με 75-88. Κορυφαίος παίκτης τους, τότε, ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, με 16 πόντους, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Γιώργος Πρίντεζης, με 15. Ο έμπειρος πάουερ φόργουρντ, βέβαια, σήμερα απουσιάζει, καθώς είναι τραυματίας.

Ποιος είναι το φαβορί

Φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, είναι η Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Bet365. Το χάντικαπ έχει τεθεί στους πέντε πόντους, ενώ το όριο στο Over / Under στους 157.5, με το Over να είναι το φαβορί.

Στην Bet365, βέβαια, πέρα από τις βασικές αγορές έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων. Για παράδειγμα ποια θα είναι η ομάδα που θα σημειώσει περισσότερους πόντους σε μία περίοδο, ή ποια θα είναι η διαφορά νίκης, είτε για τη Ζαλγκίρις, είτε για τον Ολυμπιακό.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Πέρα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Στη Μόσχα διεξάγεται τεράστιο ντέρμπι, με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται την Εφές Αναντολού (19:00). Στη Μαδρίτη έχουμε ισπανικό “εμφύλιο” ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπασκόνια (22:00). Δύο αγώνες ξεκινούν στις 21:45, με τη Βιλερμπάν να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου και την Αρμάνι Μιλάνο την Άλμπα Βερολίνου.

Για όλες τις αναμετρήσεις, στην Bet365 θα βρείτε μεγάλη γκάμα αγορών που ξεπερνούν τις 200 σε κάθε μία από αυτές. Και φυσικά, μπορείτε να παίξετε με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που παρέχει το όνομα της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρίας.