Interwetten: Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για τη φάση των “16” στο DFB Pokal, η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται τη Νόρτμουντ (21:45) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Βέρντερ Βρέμης, μετά και από εκείνη κόντρα στη Χόφενχαϊμ (0-3 εντός), για το πρωτάθλημα. Το Σάββατο, η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ φιλοξενήθηκε από την Άουγκσμπουργκ, για τη Bundesliga, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-1. Παρότι προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Γιεβντάι στο 23′, είδε την αντίπαλο της να κάνει την ανατροπή (67′, 82′) και να επικρατεί. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε N/G. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες ο εντός έδρας απολογισμός, τη φετινή σεζόν, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Την τρίτη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε από την πλευρά της η Ντόρτμουντ, μετά και από εκείνες κόντρα σε Άουγκσμπουργκ (3-5 εκτός) και Κολωνία (5-1 εντός). Το Σάββατο, η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου, για τη Bundesliga, την οποίας και συνέτριψε με 5-0. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Σάντσο (13′), Χάλαντ (18′, 76′), Ρόις (πεν. 68′) και Βίτσελ (70′) ήταν και αυτά που της χάρισαν το “τρίποντο”. Στα 15 τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός, τη φετινή σεζόν, έχοντας επικρατήσει στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-1).

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις