Interwetten: Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 18η αγωνιστική της Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (21:45) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Γουέστ Χαμ, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες φιλοξενήθηκε από τη Λέστερ, στην έδρα της οποίας γνώρισε μια βαριά ήττα με 4-1. Ο Νομπλ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, μειώνοντας προσωρινά σε 2-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 50ο λεπτό. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πανηγυρίσει μια νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (1-2-5).

Αήττητη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, έχοντας απολογισμό 22 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενήθηκε από τη Γουλβς, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Προηγήθηκε στο σκορ με το τέρμα του Χέντερσον στο όγδοο λεπτό και παρότι δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση στο 51′, εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει με το τέρμα του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 84ο λεπτό. Στα επτά από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια σημειώθηκε N/G. Δέκα νίκες και μια ισοπαλία ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten