Οι παίκτες του NBA τζογάρουν με κάθε τρόπο!

Ανανεώθηκε:
στοίχημα ΝΒΑ

Το στοίχημα και τα εν γένει τυχερά παιχνίδια νομιμοποιούνται ολοένα και σε περισσότερες πολιτείες μετά την άρση της απαγόρευσης από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Εδώ και πολλά χρόνια το στοίχημα και κάθε είδους τζόγος επιτρεπόταν μόνο στην πολιτεία της Νεβάδα, αλλά πλέον είναι 8 οι πολιτείες που μπορεί κανείς να δοκιμάσει την τύχη του και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες του NBA, όπως και όλων των άλλων μεγάλων πρωταθλημάτων στις ΗΠΑ απαγορεύεται να ποντάρουν στο στοίχημα, να χειραγωγήσουν παιχνίδια ή να δώσουν πληροφορίες εκ των έσω. Η λίγκα του NBA συγκεκριμένα έχει δηλώσει ότι οποιοσδήποτε θα εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα με το στοίχημα θα του επιβληθεί πολύ αυστηρή και μη εφέσιμη ποινή.

Οι παίκτες του NBA όμως επιτρέπεται να τζογάρουν μεταξύ τους σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το NBA, όπως χαρτιά, στοίχημα σε σουτάκια, video games και το περίφημο bracket του κολεγιακού τουρνουά, γνωστό και ως March Madness. Ενώ τέτοιου είδους δραστηριότητες μπορούν να “δέσουν” τους συμπαίκτες, πολλές φορές έχουν ξεσπάσει έντονοι καυγάδες ανάμεσα σε συμπαίκτες, ειδικά όταν τα στοιχήματα ξεφεύγουν σε οικονομικό επίπεδο. Πολλοί παίκτες έχουν μιλήσει ανώνυμα για την εμπειρία τους σε τέτοιους είδους “ενδοοικογενειακού” τζόγου.

Χαρτιά

Τα χαρτιά είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τύπος τζόγου ανάμεσα στους παίκτες του NBA. Αν μία ομάδα NBA βρίσκεται εν πτήσει, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα μερικοί συμπαίκτες να παίζουν χαρτιά στο αεροπλάνο.

“Οι παίκτες φέρνουν πολλά μετρητά στο αεροπλάνο! Κάποιες φορές υπήρχαν μέχρι και 300,000$! Είναι τρέλα” δήλωσε ένας παίκτης του NBA.

Κυκλοφορούν πολλές ιστορίες με παίκτες που έχασαν τεράστια ποσά σε αυτά τα παιχνίδια εν πτήσει.

Πόσα χρήματα μπορεί να χάσει κάποιος σε ένα ταξίδι; Εξαρτάται από τη διάρκεια της πτήσης” απάντησε ένας άλλος παίκτης NBA. “Παίζουμε σε λογικά πλαίσια όλη την πτήση και όταν αρχίσει η διαδικασία της προσγείωσης τότε τζογάρουμε τα διπλά, τριπλά κ.ο.κ. Συνήθως παίζουμε 100$ την παρτίδα. Σε ένα μακρύ ταξίδι είδα έναν παίκτη να χάνει 15,000$! Σε μία πτήση!”

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι όταν στους Σέλτικς αγωνίζονταν οι Γκαρνέτ, Πιρς και Άλεν, πόνταραν ακόμη και αυτοκίνητα σε αυτές τις παρτίδες!”

Ο Νοβίτσκι ήταν μεγάλος φαν του πόκερ και έστηνε τακτικά τραπέζια με 20$ buy in.

Σουτάκια

Εκτός από τα χαρτιά, οι διαγωνισμοί σε σουτ είναι ο αμέσος επόμενος πιο δημοφιλής τρόπος τζόγου για τους παίκτες του NBA. Μετά την προπόνηση οι παίκτες μαζεύονται και διαγωνίζονται σε σουτ τριών πόντων ή από το κέντρο του γηπέδου ποντάροντας ακόμη και μέχρι 10,000$! “Έχω δει τέτοιους διαγωνισμούς όπου οι παίκτες σουτάρουν εναλλάξ και ο πρώτος που θα αστοχήσει χάνει 1,000$”.

“Υπάρχουν και προπονητές που προκαλούσαν τέτοια στοιχήματα. Ο Μπάιρον Σκοτ είχε έναν κανόνα και τιμωρούσε με 50$ το λεπτό όποιον αργούσε στην προπόνηση και στη συνέχεια του έδινε τη δυνατότητα να ξεχρεώσει με διαγωνισμό σε σουτάκια”

Στοίχημα σε αθλήματα

Οι παίκτες του NBA συνήθως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την March Madness, ειδικά αν το κολέγιο τους συμμετέχει στο τουρνουά. Όπως και η πλειοψηφία των μπασκετόφιλων στις ΗΠΑ έτσι και οι παίκτες συμπληρώνουν το bracket με τα διασταυρώματα της διοργάνωσης και διαγωνίζονται με τους φίλους τους με τα πονταρίσματα να κυμαίνονται κοντά στα 20$ ανά buy in.  Ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες και για bracket στοιχήματα με 1,000$ buy in.

Επίσης, οι παίκτες του NBA είναι φίλοι ομάδων και από τα άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως NFL και MLB. Όταν οι αγαπημένες τους ομάδες συγκρούονται τότε τα στοιχήματα πέφτουν βροχή μεταξύ τους. Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντουέιν Γουέιντ έβαλαν στοίχημα για τους τελικούς του μπείζμπολ  το 2016 και ο Λεμπρόν ήταν αναγκασμένος να κυκλοφορήσει με τη φανέλα της αντίπαλης ομάδας, όταν οι αγαπημένοι του Ίντιανς ηττήθηκαν.

Ζωντανά στοιχήματα

Μερικοί παίκτες του NBA έχουν σκαρφιστεί ανταμοιβές για θετικές ενέργειες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τα κίνητρα αυτά μπορεί να είναι ομαδικά (δηλαδή όποιος κερδίζει επιθετικό φάουλ να κερδίζει 100$), ή να ορίζονται από μία μερίδα της ομάδας, όπως το να καρφώσει κάποιος στα μούτρα αντίπαλου!

Δεν υπάρχει κάτι σκοτεινό στα in-game στοιχήματα των παικτών, αφού οι παίκτες ανταμοίβονται για κάποιες θετικές ενέργειες. Τα λεγόμενα και prop bets, όπως εντυπωσιακά καρφώματα, buzzer beater από το κέντρο του γηπέδου κ.α.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ