Stoiximan: Μαν. Γιουνάιτεντ – Μαν. Σίτι με πλήθος αγορών

Ανανεώθηκε:
stoiximan bonus

Για τα ημιτελικά του League Cup, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00) και το Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μαν. Σίτι στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρώντας από μια ισοπαλία και ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φιλοξενήθηκε από τη Γουλβς, για τον τρίτο γύρο του FA Cup, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, οπότε και θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό παιχνίδι. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε N/G και Under 2.5. Εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν, μένοντας αήττητη στα 13 πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (8-5-0).

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μάντσεστερ Σίτι, μετά και από εκείνες επί των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0 εντός) και Έβερτον (2-1 εντός), στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο, η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα υποδέχθηκε την Πορτ Βέιλ, για τον τρίτο γύρο του FA Cup, της οποίας και επικράτησε με 4-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αν και πήρε το προβάδισμα με τον Ζιντσένκο στο 19′, δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση στο 35′, για να επικρατήσει εν τέλει με τα τέρματα των Αγουέρο (42′), Χάργουντ-Μπέλις (58′) και Φόντεν (76′). Στα δέκα από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε Over 2.5. Δέκα νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στη σεζόν.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μαν. Σίτι στο Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις