*Προκριματικά του Euro 2020 που θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις σε ισάριθμες χώρες της Ευρώπης.

*Προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Συμμετέχουν σε αυτά 55 ομάδες, η δυναμικότητα των οποίων ορίστηκε μέσω του Nations League 2018/19, οι οποίες είναι χωρισμένες σε δέκα ομίλους, πέντε των πέντε ομάδων και πέντε των έξι.

*Για πρώτη φορά από το 1976 καμία ομάδα δεν θα προκριθεί αυτόματα στα τελικά της διοργάνωσης ως οικοδέσποινα.

*Στον πρώτο γύρο: Ουκρανία – Σερβία: 5-0

Σερβία – Ουκρανία στην Betshop | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΡΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Σερβία έχει ακόμα ελπίδες για πρόκριση και μετά τη νίκη επί του Λουξεμβούργου είναι στο -1 από τη δεύτερη θέση και την Πορτογαλία. Ως εκ τούτου, θέλει μόνο νίκη απόψε, αν και οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν το Λουξεμβούργο και πολύ δύσκολα θα γίνει έκπληξη. Η Σερβία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε επίσημα και φιλικό ενώ στα προκριματικά σε επτά αγώνες συνολικά, έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στα αγωνιστικά, έμειναν εκτός αποστολής οι Γιόβιτς και Κόστιτς.

Εθνική Σερβίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντμίτροβιτς (Έιμπαρ), Ράικοβιτς (Ρεμς), Ρόκοφ (Βοϊβοντίνα) – Αμυντικοί: Κολάροφ (Ρόμα), Νικ. Μακσίμοβιτς (Νάπολι), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Σπάγιτς (Κράσνονταρ), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Γκντάνσκ), Ρόντιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μιλούνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Γκόμπελιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μίλετιτς (Παρτίζαν) – Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Λιάιτς (Μπεσίκτας), Μιλιβόγιεβιτς (Κρίσταλ Πάλας), Ντούριτσιτς (Σασουόλο), Γκουντέλι (Σεβίλλη), Γκατσίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Νεμ. Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο) – Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Πάβλοβιτς (ΑΠΟΕΛ), Ντεσπότοβιτς (Όρενμπουργκ)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με σκορ 3-2 το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της προηγούμενης φάσης των προκριματικών. Οι Σέρβοι πραγματοποίησαν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σκόραραν δύο γκολ με τον Μίτροβιτς στο 11′ και το 43′. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, είδαν τον Ροντρίγκες να μειώνει σε 2-1 στο 54′ και βγήκαν ξανά στην επίθεση πιο εντατικά. Ο Ράντονιτς στο 70′ φάνηκε να “καθαρίζει” το ματς με το 3-1, ενώ στο 75′ ο Τουρπέλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΣΕΡΒΙΑ Στατιστικά

*6/7 ματς στα προκριματικά με G/G (δες το στη betshop)

*6 σερί παιχνίδια με σύνολο γκολ over 2.5

*Δέχεται γκολ σε όλα τα εντός έδρας στα προκριματικά

Δείτε τα προγνωστικά Euro 2020 (Κλικ Εδώ)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ουκρανία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στα προκριματικά, είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και ήδη έχει πάρει την πρόκριση. Η Πορτογαλία ακολουθεί με πέντε πόντους λιγότερους, γεγονός που συνιστά επιτυχία για το συγκρότημα του Σεφτσένκο. Η Ουκρανία μετρά δέκα αγώνες χωρίς ήττα σε φιλικά και επίσημα. Στα προκριματικά έχει σημειώσει έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά αναμετρήσεις, με την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχτεί μονάχα δύο γκολ. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι τιμωρημένος ο Στεπανένκο, ενώ δεν είναι στην αποστολή για διάφορους λόγους οι Μπόικο, Μπούτκο, Ζιντσένκο, Μάρλος, Κράβετς και Μοράες.

Εθνική Ουκρανίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Πιάτοβ (Σαχτάρ), Λούνιν (Βαγιαδολίδ), Πάνκιβ (Ολεξάντρια) – Αμυντικοί: Ματβιγιένκο (Σαχτάρ), Καραβάγιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Κριβτσόβ (Σαχτάρ), Σομπόλ (Κλαμπ Μπριζ), Μικολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Μπόλμπατ (Σαχτάρ), Πλαστούν (Γάνδη), Σαμπάνοφ (Ντιναμό Κιέβου) – Μέσοι: Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Κονοπλιάνκα (Σαχτάρ), Σίντορτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Κοβαλένκο (Σαχτάρ), Μπέζους (Γάνδη), Τσιγκάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Μπουγιάλσκι (Ντιναμό Κιέβου), Σάχοφ (Λέτσε), Σεπέλεφ (Ντιναμό Κιέβου), Σβεντ (Σέλτικ), Ιβανισένια (Ζόρια) – Επιθετικοί: Μπεσέντιν (Ντιναμό Κιέβου), Γιαρέμτσουκ (Γάνδη)

Προηγούμενο ματς: Η Ουκρανία επικράτησε της Εσθονίας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων και να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνά τους. “Λυτρωτής” για τους Ουκρανούς ο Ρομάν Μπέζους, καθώς με το γκολ του στο 90+2′.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ Στατιστικά

*5/7 ματς στα προκριματικά με N/G

*4/6 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 2 από τα 3, εκτός έδρας