*12η αγωνιστική.

*Το παιχνίδι διεξάγεται στη φυσική έδρα της Τουλούζ, καθώς σε αυτή τη Ροντέζ γίνονται έργα.

*Goal/Goal οι τρεις πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

Ροντέ – Σαμπλί στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΡΟΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ροντέ, περνώντας νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Κλερμόν. Δεν άξιζε τη νίκη, στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις και είχε σε εξαιρετική βραδιά τον γκολκίπερ Ντεσμάς, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ροντέ, μετά από τρεις σερί νίκες κόντρα στις Λοριάν (2-1), Σοσό (0-2) και Γκινγκάμπ (4-1), ανέβηκε στην 12η θέση και στους 15 βαθμούς, στο +7 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο +8 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις, ωστόσο ένα νέο άσχημο σερί μπορεί να την φέρει ξανά σε δύσκολη θέση. Στην Τουλούζη φέτος για το πρωτάθλημα είχε απολογισμό 3-1-1 με 11-7 τέρματα. Εξέτισε ο Ντουλίν (Μέσος, 9, 0), επανέρχεται ο Ντιένγκ (Αμυντικός, 8, 0), συνεχίζει τραυματίας ο Μανάν (Επιθετικός, 4, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Κλερμόν. Κατώτερη στο πρώτο ημίχρονο, κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις και θα μπορούσε να βρεθεί εύκολα πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, έδειξε βελτίωση, προηγήθηκε με τον Μπονέ στο 77’ (0-1), απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 81’, ωστόσο στα τελευταία λεπτά δέχθηκε πίεση και φλέρταρε έντονα με την ισοφάριση.

Ροντέ Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στη Bwin).

*G/G τα 7/10 τελευταία παιχνίδια.

*Τέσσερις φορές κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 19 τελευταία παιχνίδια.

Banner

ΣΑΜΠΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στην επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Σαμπλί ήθελε να τερματίσει το σερί ηττών και το κατάφερε παραχωρώντας 0-0 με τη Σοσό εντός έδρας. Δίκαιο το 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό τελικών προσπαθειών, αλλά καμία δεν βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Βαθμός για τη Σαμπλί, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες από τις Οσέρ (1-4), Νανσί (3-0), Λοριάν (0-1) και Λε Μαν (1-0), παρέμεινε στην 15η θέση με 13 βαθμούς, στο +5 απ’ τα μπαράζ και στο +6 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Στο 2-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της με 4-4 τέρματα, ηττήθηκε στις πρόσφατες εξόδους, σε αμφότερες έμεινε άσφαιρη. Εξέτισαν οι Σουμπερβί (Αμυντικός, 10, 0) και Μπολιέ (Μέσος, 8, 0), επανέρχεται και ο Ταλό (Επιθετικός, 4, 0), παραμένει τραυματίας ο Ντουκουρέ (Μέσος, 8, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σοσό. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς ρυθμό και με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερο βάρος στην άμυνα από ένα σημείο κι έπειτα, με το 0-0 να τις αφήνει ευχαριστημένες σε γενικές γραμμές στο φινάλε.

Σαμπλί Στατιστικά

*Έμεινε άσφαιρη στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 9/11 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*N/G τα 10/11 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.