*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ – Φράιμπουργκ 2-0 (15/12)

*Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες μόλις 5 φορές τα τελευταία χρόνια και η παράδοση είναι μοιρασμένη, αφού μετρούν από 2 νίκες και 1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

*Η Φορτούνα Ντίσελντορφ προέρχεται από 11/12 over στα 12 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Φράιμπουργκ έχει δεχθεί γκολ στα 10 από τα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Δείτε τη Βαθμολογία Γερμανίας

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Γνώρισε την 4η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Αυτή τη φορά έχασε από την Λειψία εκτός έδρας και με σκορ 2-1. Οι  γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 19΄ ο Πόουλσεν βρήκε τον Βέρνερ, που με πλάτη στο τέρμα, γύρισε και εκτέλεσε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν μετά το γκολ και απείλησαν δύο φορές με τον Χόλερ, αλλά ο Γκουλάτσι ήταν σε ετοιμότητα κάτω από τα δοκάρια του. Με το ρυθμό του αγώνα να πέφτει αισθητά, η Φράιμπουργκ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 66΄,  χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία για απόλυτη ανατροπή λίγο αργότερα με τους Φραντς και Χόλερ. Τελικά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 79΄ για χέρι εντός περιοχής και ο Φόρσμπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση για το τελικό 2-1.

«Πριν δεχθούμε το γκολ με το οποίο τελικά χάσαμε, είχαμε τις στιγμές μας για να πάρουμε εμείς το παιχνίδι, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να είσαι αποτελεσματικός κι εμείς δεν ήμασταν. Θέλουμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς Στράιχ, με την ομάδα του να έχει σωθεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές και μαθηματικά. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένος είναι ο μέσος Αμπράσι.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 G/G στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα  (δες το στην Interwetten).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Λειψία, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Δείτε τα προγνωστικά Γερμανίας (Κλικ Εδώ)

Το Φράιμπουργκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Μετά από δύο σερί ήττες, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Βέρντερ Βρέμης με σκορ 4-1. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ραμάν με διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ για τη Φορτούνα. Στο 6΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, σε σουτ του Αϊχάν, αλλά το 2-0 ήρθε τελικά στο 22΄ μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ του Καραμάν. Λίγα λεπτά αργότερα, η Βέρντερ μπήκε ξανά στο ματς, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρούζε και στο 35΄ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Σαχίν σημάδεψε το δοκάρι, με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56΄ ο Χένινγκς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να μειώσουν και πάλι, αλλά στο 61΄ ο Ρένσινγκ απέκρουσε σουτ του Γκεμπρέ Σελασιέ. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 73΄ από τον Σούτνερ, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βέρντερ.

«Είχαμε διάθεση και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς Φούνκελ. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν μόνο μακροχρόνια προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 6/6 over στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 4-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Γιώργος Μάντζιος