*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Φορτούνα Σιτάρντ – Τσβόλε 3-0 (4/11)

ΤΣΒΟΛΕ

Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Αϊντχόφεν εκτός έδρας, χάνοντας τελικά με σκορ 4-0. Η Αϊντχόφεν πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 24΄ ο Ντε Γιονγκ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 62΄ ο Μπεργκβάιν πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλασάρε για το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 77΄ ο Ντε Γιονγκ με νέα κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαλέν με νέα κεφαλιά έγραψε και το τελικό 4-0.

«Είναι μια κακή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δυστυχώς βγάλαμε και κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ η Αϊντχόφεν εκμεταλλεύτηκε και λάθη μας. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», ανέφερε ο Γιαπ Σταμ που ως γνωστόν το καλοκαίρι μετακομίζει στο Ρότερνταμ αφού θα αναλάβει τη Φέγενορντ. Η Τσβόλε βρίσκεται στο +6 από την ζώνη των μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα (δες το στην Goalbet).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Δείτε τα αποτελέσματα αγώνων live

Το Τσβόλε –  Φορτούνα Σιτάρντ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Έμεινε ισόπαλη και μάλιστα χωρίς γκολ, υποδεχόμενη την Ντεν Χάαγκ, αλλά ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στη νίκη. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 32΄ λόγω αποβολής του Ροντρίγκες, αλλά ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και αυτοί που έφτασαν πιο κοντά σε ένα τέρμα. Τελικά το 0-0 έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

«Η αποβολή μας πείσμωσε περισσότερο και οι παίκτες μου έδειξαν τις δυνατότητες τους. Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή ήμασταν εμείς», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς Έγιερ, με την Φορτούνα να βρίσκεται πλέον στο +4 από την ζώνη των μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε για την αποβολή του ο μέσος Ροντρίγκες.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) με αντίπαλο την Ντεν Χάαγκ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Μάντζιος