* 29η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Αταλάντα – Πάρμα 3-0

* Σημειώθηκε NG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Αταλάντα πανηγύρισε μόλις δύο νίκες στα έντεκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Πάρμα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΡΜΑ

Ήττα εντός προγράμματος γνώρισε η Πάρμα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες, χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Έμπολι (3-3 εκτός έδρας) και επικράτησε της Τζένοα (1-0 εντός έδρας), επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι από τη Ρώμη γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1 από τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 4-0 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μάρουσιτς (22’), Λουίς Αλμπέρτο (26’ πεν., 38’) και Λούλιτς (44’). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 77’ με τον Σπροκάτι, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Ντ’ Αβέρσα πανηγύρισε μόλις μία νίκη, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Στις πέντε επιβεβαιώθηκε το NG, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. «Η παρουσία των οπαδών μας στην αναμέτρηση με την Αταλάντα θα είναι καταλυτική», υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής των «κροτσιάτι», Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η αντίπαλός μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς θέλουμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τη βαθμολογική παραμονή μας».

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 4-1 από τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Δείτε τα προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Επτά βαθμούς συγκέντρωσε η Αταλάντα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τις νίκες επί των Φιορεντίνα (3-1 εντός έδρας) και Σαμπντόρια (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Γκασπερίνι έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλο στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την ουραγό Κιέβο (1-1) πριν από δύο βδομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μετζιορίνι στο 32’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ίλιτσιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζαπάτα.

Με τους 45 βαθμούς που συγκέντρωσαν οι «μπεργκαμάσκι» παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της κατάκτησης μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Μακριά από την έδρα τους παρουσιάζουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές πανηγύρισαν τέσσερις νίκες (μία ήττα). Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της σημερινής μάχης στο «Ennio Tardini» κόντρα στην Πάρμα ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ανέφερε:

«Θα δώσουμε μία δύσκολη μάχη κόντρα σε μία ικανότατη ομάδα. Έχει χιλιάδες λόγους για να τα πάει καλά και να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντί μας. Εμείς θα πρέπει να φτάσουμε στα αγωνιστικά όριά μας. Έχουν μείνει ακόμα δέκα καθοριστικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να γίνουν 12 μαζί με αυτές του Κυπέλλου Ιταλίας».

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός έδρας) με την Κιέβο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης