*19η αγωνιστική

*Μόλις μια φορά έχασε η Ρόμα στα τελευταία 20 ματς κόντρα στην Πάρμα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΑΡΜΑ

Με έμφαση επέστρεψε στις επιτυχίες η Πάρμα, η οποία πήρε μια απ’ τις πιο σπουδαίες νίκες της σεζόν την Τετάρτη. Πήγε να παίξει εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα και θα περίμενε κανείς ότι δύσκολα θα φύγει νικήτρια, ωστόσο έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ τη βοήθησαν και οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν. Οι βιόλα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και πίεσαν τον αντίπαλο, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ κάποια απ’ τις καλές στιγμές τους. Οι «παρμέντσι» άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ινγκλέζε και διαχειρίστηκαν αρκετά καλά την κατάσταση στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά το 66’ και την αποβολή του Βίτορ Ούγκο για τη Φιορεντίνα.

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Πάρμα, που κέρδισε ξανά έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες κόντρα στις Τορίνο (2-1 εκτός έδρας) και Σασουόλο (2-1 εντός έδρας). Στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές πήρε ισοπαλίες με Κιέβο (1-1 εντός έδρας) και Μπολόνια, ενώ ηττήθηκε από Μίλαν (2-1 εκτός έδρας) και Σαμπντόρια (2-0 εκτός έδρας). Στους 25 πόντους οι «παρμέντσι», είναι στο +12 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, έχασαν μόλις μια φορά στα τελευταία 7 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-3-1). Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Μπρούνο Άλβες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-1 κόντρα στη Φιορεντίνα.

Στατιστικό: Έρχεται από 6/7 εντός έδρας Under 2.5 (δες το στην Novibet).

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΜΑ

Έπρεπε να βγάλει αντίδραση η Ρόμα την Τετάρτη και τα κατάφερε κόντρα στη Σασουόλο. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο καθάρισε από νωρίς στο πρώτο μέρος, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 8′ με πέναλτι του Περότι και έβαλε γερές βάσεις για την επικράτηση στα μισά του ημιχρόνου. Ο Σικ έγινε αποδέκτης της μπάλας, πέρασε τον γκολκίπερ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για τη Ρόμα, που έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 59’ με τον Ζανιόλο. Στις καθυστερήσεις μείωσε η Σασουόλο, το αποτέλεσμα κρίθηκε απόλυτα δίκαιο.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Ντι Φρατζέσκο έπειτα από την εκτός έδρας προβληματική εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (ήττα 1-0), ήταν η δεύτερη νίκη των τελευταίων τριών αγωνιστικών (2-0-1), μετράει ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ανέβηκε στους 27 πόντους και την 7η θέση. Είναι στο -1 απ’ τη Μίλαν και στο +1 απ’ την Τορίνο. «Πληγώνεται» συχνά εκτός έδρας η Ρόμα, έχει ρεκόρ 2-3-4 με επιμέρους σκορ 8-10! Επιστρέφει ο καλός μέσος Πελεγκρίνι (10/1), έμεινε ξανά εκτός ο Ντε Ρόσι.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 κόντρα στη Σασουόλο.

Στατιστικό: Από 5/6 Over 2.5 + G/G έρχεται η Ρόμα.