*12η αγωνιστική

ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Δεν ήταν καλή στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπρέντα και τελικά ηττήθηκε με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με τον Ίλιτς στο 21΄. Η Χέρακλες ωστόσο πήρε τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 60΄ με τον Κούβας και μετά από ασίστ του Νταλμάου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πιο κοντά στη νίκη στη συνέχεια, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπρέντα πήρε τη νίκη με τέρμα του Τε Φρέντε λίγο πριν από το φινάλε και μετά από ασίστ του Ρόσεφελντ.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος και δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Στο δεύτερο βελτιώσαμε κάποιες αδυναμίες μας και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πρώτοι στο 1-1, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε ο κόουτς Βόρμουτ. Η Χέρακλες μετά από 11 αγωνιστικές μετρά 20 βαθμούς με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και βρίσκεται ισόβαθμη στην 3η θέση με την Φέγενορντ που ωστόσο έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τέθηκαν εκτός οι αμυντικοί Πρέπερ και Ρόσμαν.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Μπρέντα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Το Χέρακλες – Φέγενορντ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Το παιχνίδι της απέναντι στην Φένλο παίχτηκε μόνο για λίγα λεπτά, αφού στη συνέχεια διακόπηκε λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση. Ορίστηκε πλέον για τις 6 του Δεκέμβρη από την ομοσπονδία. Πιο πριν η Φέγενορντ ξέσπασε στην Ντεν Χάαγκ και πήρε πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, κερδίζοντας εντός έδρας και με σκορ 5-1 την αντίπαλο της. Άλλωστε στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο ντέρμπι με τον Άγιαξ, αφού ουσιαστικά έπαιξε για σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο στο Άμστερνταμ και έχασε με 3-0.

Έτσι μετά από 11 αγωνιστικές μετρά 20 βαθμούς με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -8 από την 2η που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας φυσικά κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Φαν Μπρόνκχορστ ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν συγκεντρωμένα στο παιχνίδι ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την αντίπαλο του. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παραμένει τιμωρημένος ο αμυντικός Γιούστε.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Μάντζιος