10η αγωνιστική.

ΕΛΤΣΕ

Απότομα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα και στις απαιτήσεις της Σεγούντα την Παρασκευή η Έλτσε, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Λα Κορούνια. Αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον καλύτερό της παίκτη και πρώτο σκόρερ Σόρι Κάμπα, είχε εξ αρχής δύσκολο έργο σε μια έδρα όπως το «Ριαθόρ» και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Έχανε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, μέσα σε διάστημα τριών λεπτών δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα στην επανάληψη (61’-63’) και το 4-0 ήρθε στο 83’ της συνάντησης.

Επιστροφή στις ήττες για την Έλτσε, μετά την νίκη που προηγήθηκε επί της Λούγκο (2-1), που ήταν και η μοναδική στη φετινή σεζόν (1-5-3). Βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και αυτή τη στιγμή είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας ως στόχο φυσικά την παραμονή στην κατηγορία. Εντός έδρας μετράει απολογισμό μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα με 3-4 τέρματα. Επιστρέφουν από τα διεθνή τους καθήκοντα οι Σόρι Καμπά (Επιθετικός, 7, 6), και Ουζόχο (Τερματοφύλακας). Επανήλθαν στον αγώνα Κυπέλλου οι Χοσάν Φερνάντεθ (Μέσος, 4, 0) και Ιβάν Σάντσεθ (Μέσος, 8, 0), εκτός αποστολής ο τραυματίας Γκονσάλες (Αμυντικός, 3, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα – αποκλεισμός 4-1 από την Κόρδοβα στο Κύπελλο.

Στατιστικό: Από 2-3 γκολ συνοδεύτηκαν τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Έλτσε – Μάλαγα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας (Κλικ εδώ)

ΜΑΛΑΓΑ

Από την άλλη πλευρά, η Μάλαγα διεύρυνε το εντός έδρας αήττητο, κάμπτοντας δύσκολα με 2-1 το εμπόδιο της Αλμπαθέτε. Είχε την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη έμεινε πίσω με πέναλτι στο 58’ (0-1), αντέδρασε άμεσα, ισοφάρισε στο 64’ (1-1), κάνοντας τρία λεπτά αργότερα την ανατροπή (2-1 στο 67’). Στη συνέχεια, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από την αντίπαλο, ενώ είχε χαμένες ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μάλαγα, μετά την ισοπαλία με τη Λα Κορούνια (1-1 εκτός έδρας), συμπλήρωσε «τριάδα» αγώνων αήττητη (2-1-0), μετράει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα (7-1-1), αυτή από τη Λας Πάλμας (1-0), φιγουράροντας στην κορυφή της κατάταξης με 22 πόντους, στο +2 απ’ την δεύτερη Γρανάδα και στο  +4 απ’ την τρίτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Μακριά από την έδρα της τρέχει ρεκόρ δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα με 4-3 τέρματα.

Συνεχίζουν εκτός αποστολής οι τραυματίες Άλεξ Μούλα (Μέσος, 2, 0) και Σιφουέντες (Αμυντικός, 6, 0), νοκ άουτ ο Πριέτο (Τερματοφύλακας). Επιστρέφουν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις οι Εντιαγιέ (Μέσος, 3, 1) και Μουνίρ (Τερματοφύλακας, 3, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Μάλαγα 2-1 επί της Αλμπαθέτε.

Στατιστικό: Under 2.5 οι τρεις πρόσφατες έξοδοι της Μάλαγα στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου