* Πρώτος γύρος για το Κύπελλο Γερμανίας. Οι αναμετρήσεις είναι μονές. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ (Δ’)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ομπερχάουζεν, καθώς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Την προηγούμενη βδομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άαχεν, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μπάουντερ (25’) και Ουμπεγιάπουα (58’), προτού οι φιλοξενούμενοι απαντήσουν ισάριθμες με τον Ιντρίζι (36’, 63’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κουρτ, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Προηγούμενο ματς: Η Ομπερχάουζεν επικράτησε εντός έδρας με 3-2 της Άαχεν για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Ομπερχάουζεν πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Interwetten)

Το Ομπερχάουζεν – Σαντχάουζεν παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ (Β’)

Την ήττα γνώρισε η Σαντχάουζεν στις δύο αγωνιστικές που έδωσε, μέχρι στιγμής, για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκρόιτερ Φιρτ (3-1 εκτός έδρας) και Αμβούργο (3-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Νάρεϊ (7’, 59’) και Φαν Ντρόγκελεν (30’). Απογοητευμένος από τα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του, και κυρίως του τερματοφύλακα Σούχεν, εμφανίστηκε τόσο ο προπονητής, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Η Σαντχάουζεν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από το Αμβούργο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Σαντχάουζεν αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης