* Πρώτος γύρος για το Κύπελλο Γερμανίας. Οι αναμετρήσεις είναι μονές. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΠΦΟΡΖΧΑΪΜ (Ε’)

Αρνητικό ήταν το ντεμπούτο της Πφόρζχαϊμ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπίσινγκεν (2-1 εκτός έδρας). Μεσοβδόμαδα κατάφερε να κάμψει εκτός έδρας στα πέναλτι την αντίσταση της Ολίμπια Κίρλακ με 3-2 (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση), πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του περιφερειακού Κυπέλλου.

Προηγούμενο ματς: Η Πφόρζχαϊμ επικράτησε εκτός έδρας στα πέναλτι της Ολίμπια Κίρλακ για το περιφερειακό Κύπελλο.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Πφόρζχαϊμ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Interwetten)

Το Πφόρζχαϊμ – Λεβερκούζεν παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Α’)

Μεγάλη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγούσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε την περασμένη σεζόν η Λεβερκούζεν, η οποία τερμάτισε τελικά στην 5η θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Ντόρτμουντ. Ο προπονητής των «ασπιρινών», Χάικο Χέρλικ, γνωρίζει πως η σημερινή αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολο, είπε στους ποδοσφαιριστές του πως ο αγωνιστικό χώρος που θα αντιμετωπίσουν δεν θα είναι και ο ιδανικότερος. «Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στους πρώτους γύρους του Κυπέλλου Γερμανίας, εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Προηγούμενο ματς: Η Λεβερκούζεν γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια σε φιλικό.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λεβερκούζεν σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης