2η αγωνιστική.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά και πάλι αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα με 1-0 από τη Λανς εκτός έδρας. Έβαλε από την αρχή δύσκολα στην αντίπαλο και βρέθηκε να χάνει από το πουθενά στο πρώτο ημίχρονο (1-0 στο 39’). Στην επανάληψη οι προσπάθειες που κατέβαλε δεν έφθασαν για να φθάσει στην ισοφάριση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι θετικό απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου», δήλωσε ο κόουτς Μπρουάρντ. Δεύτερη σερί ήττα για τον Ερυθρό Αστέρα, μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε στην πρεμιέρα από την Νιόρ. Δεν έχει συνοδευτεί με τον καλύτερο τρόπο η επιστροφή του στην κατηγορία και αναζητά μια νίκη που θα επαναφέρει το καλό κλίμα και θα του δώσει ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Επιστρέφει ο Σατλί (Αμυντικός), που ήταν τιμωρημένος τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα και οι καινούργιοι παίκτες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Λανς.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα απ’ τα έξι τελευταία παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα. (δες το στον Stoiximan).

Δείτε τα προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ Εδώ)

Το Ερυθρός Αστέρας – Χάβρη παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΒΡΗ

Από την άλλη πλευρά, η Χάβρη άφησε για δεύτερη σερί αγωνιστική ανάμεικτα συναισθήματα, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 με την Γκρενόμπλ εντός έδρας. Θα πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό της, καθώς προηγήθηκε στο 56’ (1-0), είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, στο φινάλε πιέστηκε από την αντίπαλο και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις (1-1 στο 94’). Το τελικό αποτέλεσμα πάντως βάση της εικόνας των δύο ομάδων κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

«Δώσαμε δικαίωμα στην Γκρενόμπλ να μας απειλήσει και μοιραία χάσαμε δύο βαθμούς. Τα λάθη σε αυτά τα παιχνίδια κοστίζουν και την επόμενη φορά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί», τόνισε ο κόουτς Τανκό. Δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε από τη Λοριάν (0-0 εκτός έδρας). Δίνει μεγάλη έμφαση στα αμυντικά της καθήκοντα, ωστόσο δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα στο σκοράρισμα, παρότι είναι μια ομάδα που παράγει αρκετές φάσεις στα παιχνίδια της. Εξέτισε ο Μπεν (Μέσος), συνεχίζει τραυματίας το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Καντεβέρε (Επιθετικός, από Τζουργκάρντεν).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκρενόμπλ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε απ’ τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της Χάβρης.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου