*UPDATE: Οι σημερινοί βομβαρδισμοί στην ευρύτερη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας και οι ρουκέτες που έπεσαν κοντά στην Μπερ Σεβά απείλησαν με αναβολή τον αγώνα. Ωστόσο, λίγο πριν τις 18:00, η κυπριακή ομάδα με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ενημέρωσε ότι “θα ακολουθηθεί το κανονικό πρόγραμμα διεξαγωγής του αγώνα. Σε λίγο η ομάδα θα αναχωρήσει για το γήπεδο. Ώρα έναρξης αγώνα στις 20:00”.

* Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον ηττημένο του ζευγαριού Αστάνα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (130)

Αν και η Χαποέλ Μπερ Σεβά είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 5-0 και ο επαναληπτικός είχε τυπικό χαρακτήρα, άγχωσε λίγο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (14’, 34’). Αλλά τελικά η κροατική ομάδα αντέδρασε και με δύο εξίσου γρήγορα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (49’, 54’), ισοφάρισε στο τελικό σκορ. Τουλάχιστον διατήρησε το αήττητο της έδρας της, παρόλο που ήταν η δεύτερη ισοπαλία της σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο Ισραήλ ως τώρα.

Σε κάθε περίπτωση το όνειρο συμμετοχής σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε πρόωρα για την πρωταθλήτρια του Ισραήλ που θα προσπαθήσει να «χρυσώσει το χάπι» με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Απέκτησε και τον Ισραηλινό γκολκίπερ Αρούς ο οποίος ήρθε από την Ανόρθωση, επομένως γνωρίζει καλά τον ΑΠΟΕΛ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Χαποέλ Μπερ Σεβά έφερε 2-2 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στατιστικό: Εχει 4/4 over 2,5 στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια φέτος.

Το Χάποελ Μπερ Σεβά – ΑΠΟΕΛ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

ΑΠΟΕΛ (55)

Για τον ΑΠΟΕΛ δεν υπήρχε θέμα πρόκρισης μετά το 5-0 που είχε κερδίσει την Φλόρα Ταλίν στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά η εμφάνιση του δεν ήταν καλή στον επαναληπτικό, κάτι που προβλημάτισε εκ νέου, χάνοντας τελικά με 2-0, δεχόμενος δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο (32’, 37’). Και αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος μακριά από την Κύπρο, ενώ όπως και η αντίπαλος του προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και ενώ πέρυσι είχε φτάσει ως τους ομίλους!

Όπως είναι λογικό ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι προβληματισμένος, αλλά παραμένει και αισιόδοξος, ειδικά όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα του «δένεται» περισσότερο. Πάντως υπάρχει φημολογία πως ένας νέος αποκλεισμός ενδεχομένως να του κοστίσει και πολύ νωρίς στη σεζόν την θέση του! Και η σημερινή τους αντίπαλος είναι η πιο δύσκολη που καλούνται να αντιμετωπίσουν ως τώρα. Ενδεικτικά, η Χαποέλ κέρδισε εύκολα δύο φορές την Φλόρα, από την οποία έχασε ο ΑΠΟΕΛ στον τελευταίο αγώνα. Επομένως θα πρέπει να παρουσιάσουν πολύ βελτιωμένο πρόσωπο αν θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Αλωνεύτης (ΜΕ) δεν ταξίδεψε με την αποστολή, αφού εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Αντιθέτως ο Εφρέμ (ΑΜ) μπήκε σε αυτήν, αν και δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα αγωνιστεί, καθώς είχε επίσης κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Ο ΑΠΟΕΛ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Φλόρα Ταλίν.

Στατιστικό: Εχει τρία συνεχόμενα N/G

Κώστας Σφήκας