4η Αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι

ΒΕΝΤΣΙΣΕΛ

Προσγείωση στην πραγματικότητα για τη Βέντσισελ, που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας από τη Νόρτζελαντ. Καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι οι γηπεδούχοι, αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που είχαν, κόντρα στη Βέντσισελ που έδειχνε μπλοκαρισμένη. Αυτή φυσικά ήταν η πρώτη ήττα για τη νεοφώτιστη φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν οι νίκες επί των Οντένσε (3-2) και Έσμπιεργκ (2-3). Έχει παρουσιάσει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα της στη μεγάλη κατηγορία, δείχνει ωστόσο πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ενώ το over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μεγάλη αναμέτρηση η σημερινή, με τον τεχνικό Ασκου να χαρακτηρίζει ως “σπουδαίο” το σημερινό τοπικό ντέρμπι, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες φιλάθλους. Πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες σε επίπεδο πρωταθλήματος οι δυο ομάδες, με τη Βέντσισελ να ψάχνει το αποτέλεσμα ψυχολογίας μετά και την ήττα από τη Νόρτζελαντ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-0 από τη Νόρτζελαντ γνώρισε η Βέντισελ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Το Βέντσισελ – Άαλμποργκ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από το “Telia Parken” η Άαλμποργκ, που διασύρθηκε με 4-0 από την Κοπεγχάγη την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην ασφυκτική πίεση που δέχθηκε, οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και “καθάρισαν” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Απογοητευτική εμφάνιση από το συγκρότημα του Βίγκχορστ που δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες επί των Σοντερίσκε (0-1) και Μίντιλαντ (2-1). “Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το πληρώσαμε. Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στη Βέντσισελ, κόντρα στην οποία θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα”, ανέφερε ο Δανός τεχνικός.

Επέστρεψε ο διεθνής Περουβιανός Φλόρες (Μέσος), ο οποίος έλειπε σε ειδική άδεια μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο παραμένει ανέτοιμος. Εκτός και μπακ Κρίστενσεν.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 4-0 από την Κοπεγχάγη γνώρισε η Άαλμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στον Stoiximan).

Κάτια Μοσχίδου