* 19η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Σαπόρο – Ναγκασάκι 2-1

ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Ναγκασάκι μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γιοκοχάμα (5-2 εκτός έδρας), Βίσελ Κόμπε (1-0 εντός έδρας) και Καβασάκι (1-0 εκτός έδρας), επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Τόκιο την Παρασκευή (27/7). Ο Χουάνμα σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 77’ μετά την ασίστ του Σουζούκι.

Η Ναγκασάκι παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δεν επέτρεψε σημαντικές φάσεις στην αντίπαλό της και πήρε μία πέρα για πέρα σημαντική νίκη. Σήμερα θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, όπως η Σαπόρο. Στις οχτώ συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα πανηγύρισε μόλις τρεις νίκες. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις πέντε σημειώθηκε NG, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Η Ναγκασάκι επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Τόκιο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 και NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ναγκασάκι για το πρωτάθλημα (δες το στην Goalbet)

Το Ναγκασάκι – Σαπόρο παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΠΟΡΟ

Η Σαπόρο αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η τελευταία φορά που πανηγύρισε το «τρίποντο» χρονολογείται στις 5 Μαΐου κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα (2-0 εντός έδρας). Το Σάββατο (22/7) αναβλήθηκε η αναμέτρησή της με αντίπαλο την Ιβάτα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -7 από τη δεύτερη Τόκιο, έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά εξόδου στα πλέι οφ του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συγκρότημα του Πέτροβιτς θα πρέπει να βρει γκολ, καθώς μόνο ο Τοκούρα (ΕΠ, 14/6) εμφανίζεται συνεπής στο σκοράρισμα, καθώς οι Τζόναθαν Ρέις (ΕΠ, 4/0) και Μπόθροϊντ (ΕΠ, 9/2) προβληματίζου με τις εμφανίσεις τους. Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Σαπόρο κόντρα στη Ναγκασάκι σημείωσε μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Σε όλες σημειώθηκε μέχρι ένα γκολ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σαπόρο και Ιβάτα στην έδρα της πρώτης (0-0) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε NG στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σαπόρο για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης