*Πρώτα παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ρεβάνς στην έδρα της φιλοξενούμενης.

*Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Ραπίντ Βιέννης.

ΜΠΑΛΖΑΝ (Μάλτα, 419)

Έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός την Κέσλα από το Αζερμπαϊτζάν. Μετά την εντυπωσιακή νίκη της στη Μάλτα με σκορ 4-1, προστάτευσε το υπέρ της σκορ στον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν, γνωρίζοντας γλυκιά ήττα με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κολί στο 11΄, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Αλξάσοφ στο 91΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 96΄ με τον Μάιντεβατς, για το τελικό 2-1.

Συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που καταφέρνει να περάσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.  Πέρυσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την ουγγρική Βιντεότον, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 3-3 στην έδρα της και χάνοντας 2-0 εκτός έδρας. Το νέο πρωτάθλημα στη Μάλτα ξεκινά σε ένα περίπου μήνα και θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε αυτό, ενώ ο Σέρβος κόουτς Μίτσοβιτς δεν υπολογίζει στον φορ Μάιντεβατς λόγω τιμωρίας.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Κέσλα, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Μπαλζάν – Σλόβαν Μπρατισλάβας παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Σλοβακία, 204)

Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μιλσάμι στον προηγούμενο γύρο. Αφού πρώτα κέρδισε με σκορ 4-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία, στη συνέχεια διέσυρε με 5-0 την αντίπαλο της στον επαναληπτικό της Σλοβακίας. «Όλα τα λεφτά» το δίδυμο Σπόραρ – Ραρσάγια που πέτυχε τα 7 από τα 9 τέρματα της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια. Πέρυσι αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης από τη Λίνγκμπι και αφού πιο πριν είχε αποκλείσει την Πιουνίκ Ερεβάν.

Στο νέο πρωτάθλημα Σλοβακία ξεκίνησε με το… δεξί επικρατώντας της Ζλάτε Μοράβτσε με σκορ 4-1 εκτός έδρας. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, απάντησε σχεδόν αμέσως και με 3 γκολ στην επανάληψη έφυγε με το διπλό. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-1 επί της Ζλάτε Μοράβτσε, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σλοβακίας.

Γιώργος Μάντζιος