Αγώνες ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Europa League. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρώτο παιχνίδι: Χιμπέρνιαν – NSI Ρούναβικ 6-1

NSI ΡΟΥΝΑΒΙΚ (ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ, 434)

Γνώρισε βαριά ήττα στο Εδιμβούργο από την αντίπαλο της με ένα σκορ που ουσιαστικά δεν της δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της αποψινής ρεβάνς. Οι Σκωτσέζοι ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμπέρι. Ο τελευταίος στο 21΄έκανε και το 2-0, ενώ στο 29΄ ο Σο έκανε το 3-0. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χάνσεν, με τον Μαλάν να κάνει το 4-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Καμπέρι ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ – τρικ για το 5-0, με τον Κνούντσεν να μειώνει στο 53΄για τους φιλοξενούμενους. Ο Μαλάν λίγο πριν από το φινάλε, διαμόρφωσε και το τελικό 6-1.

Το νέο πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση και στο -13 από την κορυφή, μετρώντας 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Έχει ωστόσο την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία με 32 τέρματα.

Τις 8 τελευταίες φορές που αγωνίστηκε στην Ευρώπη, μέτρησε ισάριθμους αποκλεισμούς από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Πέρυσι αποκλείστηκε από την Ντιναμό Μινσκ γνωρίζοντας δύο ήττες με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα, εντός κι εκτός έδρας.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 6-1 από την Χιμπέρνιαν, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Το NSI Ρούναβικ – Χιμπέρνιαν παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (ΣΚΟΤΙΑ, 267)

Ουσιαστικά τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, διασύροντας την αντίπαλο της με σκορ 6-1 στο Εδιμβούργο. Οι Σκωτσέζοι ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμπέρι. Ο τελευταίος στο 21΄έκανε και το 2-0, ενώ στο 29΄ ο Σο έκανε το 3-0. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χάνσεν, με τον Μαλάν να κάνει το 4-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Καμπέρι ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ – τρικ για το 5-0, με τον Κνούντσεν να μειώνει στο 53΄για τους φιλοξενούμενους. Ο Μαλάν λίγο πριν από το φινάλε, διαμόρφωσε και το τελικό 6-1.

Επανήλθε μετά από απουσία ενός χρόνου στην Ευρώπη, αφού την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αποκλείστηκε από την Μπρόντμπι στην διαδικασία των πέναλτι. Το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Σκοτίας ξεκινά στις 4 Αυγούστου και στην πρεμιέρα της θα υποδεχθεί την Μάδεργουελ. Στον πάγκο της παραμένει ο Νιλ Λένον από τον Ιούνιο του 2016.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 6-1 επί της NSI Ρούναβικ, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.