13η Αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Έκανε ότι μπορούσε κόντρα στην ανώτερη Κρουζέιρο, το 1-1 όμως δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Παραναένσε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου. Παρά την καλή εμφάνιση που παρουσίασε τη Δευτέρα, η Παραναένσε έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση μετά την ήττα που γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι με 1-2. Στο πρωτάθλημα τώρα το συγκρότημα του Ντινίζ εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων στις 12 πρώτες αγωνιστικές, με τη διακοπή να το βρίσκει στην προτελευταία θέση της κατηγορίας. Ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 από την Μποταφόγκο, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα στη Serie A. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχει σημειώσει ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ μετά το πέρασμα 12 αγωνιστικών έχει πετύχει μόλις δυο νίκες. Κατά τη διάρκεια της διακοπής αποχαιρέτησε ο βασικός μπακ Καρλέτο.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κρουζέιρο και Ατλ. Παραναένσε στο Κύπελλο.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Το Ατλ. Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αναμφίβολα η Ιντερνασιονάλ είναι η ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Επέστρεψε στη Serie A με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο με την εικόνα που παρουσίασε στις 12 πρώτες αγωνιστικές γνωρίζει πως με ανάλογη συνέχεια είναι ικανή για πολλά περισσότερα. Η διακοπή τη βρήκε μάλιστα στην 4η θέση και μόλις στο -5 από την κορυφή. Στο τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα επικράτησε άνετα με 3-1 τη Βάσκο ντα Γκάμα, αφήνοντας ξανά τις καλύτερες εντυπώσεις. Είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε με τέρματα των Λόπεζ (11′) και Πάτρικ (45′), η Βάσκο μείωσε στο 65′, πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Κουέστα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Το συγκρότημα του Χέλμαν συμπλήρωσε έτσι οκτώ παιχνίδια αήττητο στο πρωτάθλημα, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νταμιάο και Μολέδο, αλλά και ο τιμωρημένος Πάτρικ.

Προηγούμενο ματς: Με 3-1 επικράτησε της Βάσκο στο πρωτάθλημα η Ιντερνασιονάλ.

Στατιστικό: n/g τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχίδου