23η αγωνιστική

*Η Μασίντα Ζέλβια έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Ροάσο Κουμαμότο, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

*Στον πρώτο γύρο: Μασίντα Ζέλβια – Ροάσο Κουμαμότο 2-2

ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Ροάσο Κουμαμότο, μετρώντας δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την προηγούμενη, η ομάδα του Χιρόκι Σιμπούγια φιλοξενήθηκε από την Τοκουσίμα, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Δεύτερη σερί ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Ματσουμότο Γιαμάγκα (1-3 εντός).

Με τη νέα της αυτή ήττα, παραμένει στην 19η θέση με 22 βαθμούς, ούσα τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 39 γκολ παθητικό. Επικράτησε μόλις μια φορά στα εφτά τελευταία εντός, όπου και μετράει ακόμη δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Μασατάκα Νομούρα (ΤΕ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Τοκουσίμα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Ροάσο Κουμαμότο – Μασίντα Ζέλβια παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ

Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Μασίντα Ζέλβια. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ναόκι Σόμα φιλοξένησε την Τοτσίγκι, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Δεχόμενη γκολ με τη συμπλήρωσης ενός τετάρτου, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, παρότι είχε ευκαιρίες για να το πετύχει.

Υποχώρησε έτσι στην έβδομη θέση με 37 βαθμούς, ούσα για ένα πόντο εκτός πλέι οφ, με ματς όμως λιγότερο από την έκτη Ομίγια. Από τις πιο παραγωγικές ομάδες της κατηγορίας, με 35 τέρματα στο ενεργητικό της. Παρέμεινε αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Συμπλήρωσε κάρτες ο Κότα Φουκάτσου (ΑΜ 21/3).

Την περασμένη Τετάρτη, φιλοξενήθηκε από την Κασίμα, για την φάση των 32 του κυπέλλου Ιαπωνίας. Μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση γνώρισε μια βαριά, αλλά και δίκαιη ήττα με 5-1, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-1 από την Κασίμα για το Κύπελλο.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης