16η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς στη φυσική έδρα της Βίγβαμ Σμολέβιτσι γίνονται έργα.

*Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων στην έδρα της Βίγβαμ Σμολέβιτσι.

*Στον πρώτο γύρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Βίγβαμ Σμολέβιτσι 1-0

ΒΙΓΒΑΜ ΣΜΟΛΕΒΙΤΣΙ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Σμολέβιτσι, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεξάντρ Μπράζεβιτς φιλοξένησε την Λιχ Μινσκ, με την οποία και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1. Παρότι προηγήθηκε με το τέρμα του Φεντιάνιν στο 15′, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Πρώτος βαθμός μετά από δυο σερί ήττες από Γκρότνο (0-1 εντός) και Σαχτιόρ (1-0 εκτός), με τον οποίο έφτασε τους 14 συνολικά και είναι στην 10η θέση. Είναι στους τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε και πάλι ο Βάλερι Γκόρμπατσικ (ΕΠ 15/4), που εξέτισε την τιμωρία του. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Γιάροσλαβ Γιάροτσκι (ΜΕ 8/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λιχ Μινσκ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Betshop)

Το Βίγβαμ Σμολέβιτσι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, όπου μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεκσέι Μπράγκα φιλοξένησε την Τορπέντο, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 2-1. Αν και πίσω στο σκορ μετά από 16 λεπτά αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σκάβις στο 58′ και εν τέλει να πάρει τη νίκη με το τέρμα του Βολκόφ, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνη κόντρα στη Λιχ Μινσκ (1-2 εκτός), με την οποία έφτασε τους 38 συνολικά και παραμένει στην πρώτη θέση, τέσσερις πόντους πάνω από την δεύτερη Ντινάμο Μινσκ. Επιπλέον, είναι η πιο παραγωγική ομάδα, με 25 τέρματα στο ενεργητικό της. Επικράτησε στις έξι από τις εφτά φετινές της εξόδους, έχοντας και μια ήττα.

Μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 1-2 της Ενεργκέτικ, στην παράταση, για τη φάση των “32” του κυπέλλου. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι τραυματίες Νίκολα Βασίλιεφ (ΑΜ 7/0), Νεμάνια Μιλούνοβιτς (ΑΜ 17/1), Σλόμπονταν Σίμοβιτς (ΜΕ 5/0), Εβγκέν Μπερέζκιν (ΜΕ 13/0) και Μικαΐλ Γκόρντεϊτσουκ (ΕΠ 19/6).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Ενεργκέτικ για το Κύπελλο.

Στατιστικό: 2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιάννης Καλαϊτζίδης