Πρώτο παιχνίδι για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League. Διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί αγώνας ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη (19/7) στην έδρα της Λάτσι.

* Το παιχνίδι διεξάγεται «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω τιμωρίας της Ανόρθωσης.

* Στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της Ανόρθωσης, φιλικά κι επίσημα, σημειώθηκε G/G.

* Στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της Λάτσι, φιλικά κι επίσημα, σημειώθηκε Over 2,5.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Κύπρος, 215)

Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου φοράει φέτος ξανά τα καλά της και επιστρέφει στην Ευρώπη. Το κατάφερε, μάλιστα, απόλυτα δίκαια, αφού αν εξαιρέσει κανείς τους ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και τερμάτισε στην τρίτη θέση τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα play-off. Συγκέντρωσε συνολικά 69 βαθμούς (19-12-5), ενώ εντός έδρας είχε πολύ καλή παρουσία, αφού εκεί γνώρισε μόλις τρεις ήττες (9-6-3).

Ο Ισραηλινός Ρόνι Λέβι της έδωσε ξανά αγωνιστική ταυτότητα, ήταν μια ομάδα που βάσιζε πολλά στην αμυντική λειτουργία και στην ομοιογένεια. Στοιχεία που θα προσπαθήσει να διατηρήσει αναλλοίωτα και φέτος, αν και το ρόστερ της υπέστη κάποιες αλλαγές, μιας και αποκτήθηκαν επτά παίκτες και αποχώρησαν έξι, εκ των οποίων μεγαλύτερη απώλεια είναι η αποχώρηση του βασικού τερματοφύλακα, Αρούς. Δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του Στρούνα (Αμυντικός), ενώ εκτός βρίσκονται, επίσης, οι Εγγλέζου (Επιθετικός) και Κατσαράβα (Επιθετικός).

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ολεξάντρια σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά κι επίσημα, σημειώθηκε G/G (Δες το στην Sportingbet).

Δείτε τα προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

Το Ανόρθωση – Λάτσι παίζει στην Sportingbet
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΤΣΙ (Αλβανία, 347)

Όπως και η Ανόρθωση, έτσι και η Λάτσι επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2015-16. Τα κατάφερε τερματίζοντας πέρυσι στην τέταρτη θέση του αλβανικού πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας 56 βαθμούς (16-8-12) κι έχοντας μέτρια παρουσία μακριά από την έδρα της (6-4-8). Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι έφτασε και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αλβανίας, όπου και ηττήθηκε από την μόνιμη πρωταθλήτρια, Σκεντέρμπεου, με σκορ 1-0.

Το ρόστερ της υπέστη ελάχιστες αλλαγές, αφού απέκτησε δύο παίκτες, ενώ τέσσερις ήταν αυτοί που αποχώρησαν. «Ο καιρός είναι ζεστός για τα δικά μας δεδομένα, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την τιμωρία της Ανόρθωσης. Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά αυτό δεν μας στερεί τη δυνατότητα να ελπίζουμε» ανέφερε ο Μπέσνικ Πρένγκα, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: «Λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Καστριότι σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά κι επίσημα, σημειώθηκε Over 2,5.

Κώστας Γιαλαμάς