22η αγωνιστική

*Με N/G ολοκληρώθηκαν και τα τρία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων σε επίπεδο πρωταθλήματος, ανεξαρτήτου έδρας.

*Αήττητη η Τοτσίγκι σε τρία παιχνίδια κόντρα στη Μασίντα Ζέλβια, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία.

*Στον πρώτο γύρο: Τοτσίγκι – Μασίντα Ζέλβια 0-0

ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Μασίντα Ζέλβια, όπου μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ναόκι Σόμα φιλοξενήθηκε από την Φουκουόκα, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά τη μεταξύ τους 2-2. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά, εν τέλει έφερε το ματς στα ίσα, χάρη στα τέρματα των Νακασίμα (83′) και Τοντάκα (85′).

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 37 συνολικά και είναι στην τρίτη θέση, μαζί με τη Ματσουμότο Γιαμάγκα, ενώ απέχει τρεις πόντους από την κορυφή. Παράλληλα, είναι από τις πιο παραγωγικές ομάδες με 35 τέρματα στο ενεργητικό της. Τρεις νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εντός της. Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Γιούγια Νακαμούρα (ΕΠ 12/1) και Χιρόκι Τοντάκα (ΕΠ 6/1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Φουκουόκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Μασίντα Ζέλβια – Τοτσίγκι παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΤΣΙΓΚΙ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εννέα ματς η Τοτσίγκι, μετρώντας δυο ισοπαλίες και εφτά ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιούτζι Γιοκοχάμα φιλοξένησε την Σίμπα Τζεφ, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1, με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να σημειώνεται στο έβδομο μόλις λεπτό της αναμέτρησης.

Έκτη σερί ήττα της, μετά από εκείνες κόντρα σε Ομίγια (0-1 εντός), Ματσουμότο (1-0 εκτός), Μίτο (1-2 εντός), Καναζάβα (2-0 εκτός) και Τόκυο Βέρντι (3-0 εκτός), ενώ δεν έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Με 20 βαθμούς, είναι στην 19η θέση, έχοντας μια διαφορά τεσσάρων πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε στα τέσσερα τελευταία εκτός της. Πέρα από κάποιες μακροχρόνιες οι απουσίες, εκτός μάχης είναι και ο τιμωρημένος Καζούκι Νισίγια (ΜΕ 21/4).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Σίμπα Τζεφ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης