20η Αγωνιστική

Πρώτος γύρος: Ντεπορτίβο Κουένκα – Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο 1-1

ΤΕΚΝΙΚΟ ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από το Κίτο η Τέκνικο, όπου διασύρθηκε με 4-0 από την ανώτερη Κατόλικα. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους, πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, κόντρα στην Τέκνικο που δεν ήταν ικανή να απειλήσει ουσιαστικά, προβληματίζοντας έντονα για ακόμη ένα παιχνίδι με την εικόνα της.

Η ομάδα του Ουρτάδο γνώρισε έτσι την έβδομη ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Συνολικά η Τέκνικο έχει σημειώσει μόλις δυο νίκες μετά το πέρασμα 19 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας, διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και περιμένει υπομονετικά τη λήξη του πρωταθλήματος. Όσο για σήμερα ο τεχνκός Ουρτάδο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον βασικό μπακ Γκονζάλο Σότο, που έχασε το παιχνίι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 4-0 από την Ουν. Κατόλικα γνώρισε η Τέκνικο την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Το Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο – Ντεπορτίβο Κουένκα παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΟΥΕΝΚΑ

Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο της κόντρα στην ισχυρή Έμελεκ, με την Κουένκα να φτάνει στη νίκη με 2-0. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, η Κουένκα αξιοποίησε ιδανικά τις ευκαιρίες που είχε, φτάνοντας στη νίκη με τέρματα των Κούκο (60′ πεν) και Πίτα (71′), κόντρα στην Έμελεκ που ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Παρουσίασε για ακόμη ένα παιχνίδι καλό πρόσωπο στην έδρα της, ενώ πήρε τρεις βαθμούς που τη βοήθησαν να ξεφύγει στο +3 από την τελευταία θέση. Παραμένει ωστόσο χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας ξεμείνει από στόχους, τη στιγμή που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Κάκιστη εκτός έδρας η Κουένκα έχει συμπληρώσει δέκα παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ενώ μετρά μια νίκη στις 18 τελευταίες εξόδους της. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει σήμερα στον πάγκο της ο τεχνικός Ρίτσαρντ Πάεθ που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Όσο για σήμερα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπεντόγια.

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Έμελεκ η Ντεπορτίβο την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).