* Φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΚΟΥΡΙΚΟ ΟΥΝΙΔΟ (Α’)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Κούρικο Ουνίδο προσπέρασε το εμπόδιο της Ιντεπεντιέντε με συνολικό σκορ 5-0, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Την Κυριακή (17/6) επικράτησε αυτής εντός έδρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπλάνκο μόλις στο 9’. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Κούρικο Ουνίδο σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτήν από την Αντοφαγκάστα (4-3) στις 15 Απριλίου.

Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε GG. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της με αντίπαλο την Μπαρνετσέα σε επίσημη αναμέτρηση χρονολογείται στις 25 Αυγούστου του 2013 (2-1).

Προηγούμενο ματς: Η Κούρικο Ουνίδο επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ιντεπεντιέντε για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κούρικο Ουνίδο σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Betrebels)

Το Κούρικο Ουνίδο – Μπαρνετσέα παίζει στην Betrebels
Betrebels logo 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ (Β’)

Με συνολικό σκορ 2-1 η Μπαρνετσέα πέταξε νοκ άουτ την Σαν Λουίς από τη φάση των «32» του Κυπέλλου Χιλής. Τη Δευτέρα (18/6) επικράτησε εκτός έδρας αυτής με 1-0, χάρη στο γκολ του Ορελάνα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Μπαρνετσέα σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τρεις σημειώθηκε GG, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Κούρικο Ουνίδο εκτός έδρας σε επίσημη αναμέτρηση, η Μπαρνετσέα επικράτησε με 2-1 στις 15 Φεβρουαρίου του 2016.

Προηγούμενο ματς: Η Μπαρνετσέα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Σαν Λουίς για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπαρνετσέα σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης