*Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική

ΒΙΚΙΝΓΚ

Όχι μόνο δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Νεστ Σότρα, αντίθετα η Βίκινγκ γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 5-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Τραγική εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι, βρέθηκε μόλις στο από το 6′ πίσω στο σκορ, με τη Νεστ Σότρα να “καθαρίζει” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό που συμβαίνει στη Βίκινγκ είναι… ανεξήγητο, αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ στις τρεις εξ αυτών δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του ξεκινήματος, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Πλέον υποχώρησε στην 5η θέση και στο -6 από την πρώτη δυάδα, η ψαλίδα έχει ανοίξει και τρέχει να προλάβει να… μαζέψει τη διαφορά. Υπό πίεση και ο τεχνικός Μπέρντσεν, που σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος πέρα της νίκης, δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 5-0 από τη Νεστ Σότρα γνώρισε η Βίκινγκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Το Βίκινγκ – Φλόρο παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΛΟΡΟ

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Φλόρο, που κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία (3-2) το εμπόδιο της ισχυρής Γιέρβ. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε μόλις στο 8′ με τον Όλσεν, ενώ με δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και τέρματα των Εϊκένγκ (51′) και Εντούρ (58′) έκανε το 3-0. Στα τελευταία λεπτά ωστόσο “καρδιοχτύπησε”, αφού στο 81′ η Γιέρβ μείωσε σε 3-2, παρά την πίεση που δέχθηκε όμως η Φλόρο κράτησε μέχρι το τέλος τη νίκη.

Ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας για το συγκρότημα του Ρόγκνσο που σημείωσε τη δεύτερη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένει ωστόσο στην επικίνδυνη ζώνη και στο -4 από τις θέσεις της παραμονής. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, τη στιγμή που εκτός έδρας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αγνοώντας φέτος τη νίκη μακριά από το “σπίτι” της.
 
Προηγούμενο ματς: Με 3-2 επικράτησε της Γιέρβ η Φλόρο την προηγούμενη αγωνιστική.
 
Στατιστικό: Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop).