13η Αγωνιστική

NOTONTEN

Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την έδρα της και με καλή εμφάνιση κόντρα στη Σάντνες, η Νοτόντεν έφτασε στη νίκη με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, δυσκολεύτηκε όμως να βρει κενούς χώρους, με τον Χούσταντ στο 56′ να δίνει τη λύση. Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για το συγκρότημα του Ντόκεν που κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο μιας ισχυρής αντιπάλου, αφήνοντας στην άκρη την ήττα από τη Στρόμεν, που είναι η μοναδική στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Στην 8η θέση και στο -1 από την πρώτη εξάδα η Νοτόντεν που θέλει να “χτίσει” ένα αήττητο σερί, που θα τη βοηθήσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Από την πλευρά του ο τεχνικός Ντόκεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Σάντνες η Νοτόντεν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop).

Δείτε τα προγνωστικά Νορβηγίας (Κλικ Εδώ)

Το Νοτόντεν – Κόνγκσβινγκερ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Χωρίς φρένα συνεχίζει η Κόνγκισβινγκερ, που κατάφερε να ξεπεράσει την προηγούμενη αγωνιστική και το εμπόδιο της Λέβανγκερ, φτάνοντας στη νίκη με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στο πρώτο μέρος και στο 31′ πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Χόλτερ. Η Κόνγκσβινγκερ ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με τέρματα του Γκουβέν (53′, 57′) ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Έχει πάρει τα πάνω της, αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη, αλλά και τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα κατάφερε να ξεφύγει στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, με την Κόνγκσβινγκερ να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνει ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν σε δυο παιχνίδια από τα 12 πρώτα στο πρωτάθλημα.  Παρά τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού, με τον 54χρονο Μαρκ Ντέμπσεϊ να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του η Σταρτ, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Χάουγκεσουντ, Τζουργκάρντεν και Μόλντε.

Προηγούμενο ματς: Με 2-1 επικράτησε της Λεβάνγκερ η Κόνγκσβινγκερ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: over 2.5 τα 11/12 από τα τελευταία παιχνίδια της.