* Ρεβάνς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

* Στο πρώτο παιχνίδι: Κομπρελόα – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα 1-2

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ (Α’)

Αήττητη παραμένει η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μεσοβδόμαδα επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Κομπρελόα, παίρνοντας προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Χιλής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ με τον Γιάνος, προτού ο Αουέντ διπλασιάσει τα τέρματά τους με αυτογκόλ.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ρομέρο στο 62’. Στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα επί της Κομπρελόα πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Στις οχτώ σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις επτά σημειώθηκε GG.

Προηγούμενο ματς: Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Κομπρελόα για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Goalbet)

Το Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Κομπρελόα παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ (Β’)

Δύσκολο έργο θα έχει η Κομπρελόα στην έδρα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, στην οποία κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη για τελευταία φορά στις 13 Μαΐου του 2001 (1-0). Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στην Μπαρνετσέα (3-1 εντός έδρας) στις 27 Μαΐου.

Στις υπόλοιπες τρεις γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στις 12 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Κομπρελόα σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε μόλις μία νίκη. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Στις οχτώ σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις πέντε σημειώθηκε GG.

Προηγούμενο ματς: Η Κομπρελόα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της Κομπρελόα σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης