12η αγωνιστική

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

ΤΟΥΡΚΟΥ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εφτά ματς η Τούρκου, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκα Λαουρικάινεν φιλοξενήθηκε από την Ίλβες, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει.

Υποχώρησε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου μετράει έξι βαθμούς σε δέκα αναμετρήσεις. Επιπλέον, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, με οκτώ τέρματα στο ενεργητικό της. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα πέντε φετινά εντός της, με δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίκα Λαουρικάινεν δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στον τραυματία Τόμας Χράντεκι (ME 0/0), καθώς επίσης και στους Τζόναθαν Βισκόσι (TE 14/0), Ράσμους Χόλμα (ΑΜ 8/0) και Όσκαρι Γιάκονεν (ΕΠ 10/2).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Ίλβες για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στην Sportingbet)

Το Τούρκου – Κουόπιο παίζει στην Sportingbet
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΚΟΥΟΠΙΟ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κουόπιο, μετά από δυο σερί νίκες επί των Μάριεχαμν (2-1 εντός) και Βάασα (0-2 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάνι Χονκαβάαρα φιλοξένησε την Κέμι Κινγκς, από την οποία ηττήθηκε με 2-3. Ούσα πίσω στο σκορ με δυο γκολ από το πρώτο μέρος, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τους Κουλιμπαλί (47′) και Καρχαλάινεν (62′). Εν τέλει όμως, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε και τρίτο τέρμα, χάνοντας το ματς.

Υποχώρησε έτσι στην τρίτη θέση, όπου και μετράει 20 βαθμούς, ούσα και στο -1 από την δεύτερη Ροβανιέμι. Επιπλέον, με 23 τέρματα στο ενεργητικό της, διαθέτει και την πιο παραγωγική επίθεση. Τέσσερις νίκες και δυο ήττες ο, μέχρι τώρα, εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε αντίστοιχα παιχνίδια.

Δέκα συνολικά παίκτες της θα ενσωματωθούν στις εθνικές τους μετά και από το παιχνίδι αυτό, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Ράσμους Καρχαλάινεν (ΕΠ 16/12) και Σάκου Σαβολάινεν (ΕΠ 16/3). Με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου βρίσκεται ήδη ο Αμπνταλάχ Σαΐντ (ΜΕ 7/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από την Κέμι Κινγκς για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα εφτά από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.