3η αγωνιστική

*Πρόκειται για αναμέτρηση με χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς οι δυο ομάδες είναι από την ίδια πόλη.

*Αήττητη η Ίντερ Τούρκου στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Τούρκου, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, μετρώντας εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ίντερ Τούρκου, μετά και την ήττα της πρεμιέρας από την Βάασα (2-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Φαμπρίτσιο Πικαρέτα φιλοξενήθηκε από την Κέμι Κινγκς, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 2-4. Οι Φούρουχολμ (40′, 79′) και Κέλμαν (45′, 86′) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα τους.

Έκτη νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι τώρα. Παράλληλα, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός της, όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο τέρμα. Μοναδική απώλεια είναι ο τραυματίας Νίκο Μάρκουλα (ΑΜ 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-4 επί της Κέμι Κινγκς για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (δες το στον Stoiximan)

Το Ίντερ Τούρκου – Τούρκου παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΤΟΥΡΚΟΥ

Άποντη παραμένει από την πλευρά της η Τούρκου, στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από την Λάχτι (3-2 εκτός), στην πρεμιέρα, η ομάδα του Μίκα Λαουρικάινεν έπαιξε εντός έδρας με την Σεϊναγιόεν, κόντρα στην οποία λύγισε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 0-2. Συγκεκριμένα, δέχθηκε γκολ στο 88ο και στο 90ο λεπτό.

Έτσι, μαζί με τη Μάριεχαμν είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κάποιο βαθμό, για την ώρα. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στα οκτώ τελευταία επίσημα εκτός έδρας ματς, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Σεϊναγιόεν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιάννης Καλαϊτζίδης