*22η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Μέχρι να χάσει εντός έδρας (0-1) την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος στις προηγούμενες 31 αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν τουλάχιστον 1 γκολ στα τελευταία 30/31 ματς με τους κυανέρυθρους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη πιο μακριά απ’ τον τίτλο βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Ατρόμητο. Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» που δεν έχασε, καθώς για ακόμη μια φορά ήταν απαθής στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, σώθηκε απ’ το πέναλτι που κέρδισε ο Ζιλέ στο 90’, σε μια περίεργη φάση που φαίνεται όντως να υπάρχει πέναλτι. «Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν αρέσει σε κανέναν προπονητή είναι η έλλειψη θέλησης και ετοιμότητας όταν μπαίνεις μέσα σε ένα παιχνίδι», επεσήμανε μεσοβδόμαδα ο Όσκαρ Γκαρθία, που δεν ήταν στον πάγκο λόγω της εγχείρισης σκωληκοειδίτιδας, σήμερα επιστρέφει.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στο μέλλον, δείγμα ότι ίσως πλέον στον Ολυμπιακό να έχουν πάρει απόφαση ότι δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, ειδικά αν ισχύσει η αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ. «Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να δημιουργήσω μία βάση ώστε η ομάδα στο μέλλον – είτε είμαι εγώ, είτε δεν είμαι – να έχει καλύτερα αποτελέσματα και επιτυχίες», είπε ο Ισπανός. Στο -6 πλέον απ’ την κορυφή ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο.

Στατιστικό: Από 7/12 ΝG έρχεται ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στην Winmasters).

Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδος (Κλικ Εδώ)

Το Ολυμπιακός – Πανιώνιος παίζει στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κόντρα στη Λαμία ο Πανιώνιος την περασμένη εβδομάδα, όμως στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε. Δε βρήκε λύσεις στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην παντελώς παθητική αντίπαλο, πίεσε περισσότερο στο δεύτερο μέρος με διάφορους τρόπους και διαφορετικά σχήματα, τελικά βρήκε τη λύση με πέναλτι του Λάμπρου στο 80’. «Στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετές προϋποθέσεις, αλλά δεν ανοίξαμε το σκορ. Μοιραία στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να βρούμε λύση με κάθε τρόπο, ώστε να πετύχουμε το γκολ. Αλλάξαμε 4 σχηματισμούς», επεσήμανε ο κόουτς Γρηγορίου.

Ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τον Πανιώνιο, η πρώτη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), τον ανέβασε στους 31 πόντους και το +2 απ’ την Ξάνθη, τον βόλεψε και η χθεσινή ήττα του Αστέρα Τρίπολης απ’ τον Ατρόμητο, αφού οι Αρκάδες έμειναν στους 28. Στόχος για τους κυανέρυθρους είναι η 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αρκετές οι απουσίες, σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 για τον Πανιώνιο κόντρα στη Λαμία.

Στατιστικό: Από 7/8 Under 2.5 έρχεται ο Πανιώνιος ανεξαρτήτως έδρας.

Αριστοτέλης Σαββίδης