* 21η αγωνιστική

* Στον πρώτο γύρο: Ουνιόν Βερολίνου – Μπίλεφελντ 1-1

* Η Ουνιόν Βερολίνου αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ουνιόν Βερολίνου για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε GG στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ουνιόν Βερολίνου για το πρωτάθλημα.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Μπίλεφελντ στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σαντχάουζεν (3-1 εκτός έδρας) και Ρέγκενσμπουργκ (3-2 εκτός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Γκρόιτερ Φιρτ (0-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Σαϊμπίνε επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μπόχουμ την προηγούμενη βδομάδα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χάρτερτζ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 68’.

Αήττητη παραμένει η Μπίλεφελντ στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στις δύο κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Περίπου 14.000 φίλαθλοι αναμένονται απόψε στις κερκίδες της «SchücoArena» για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου. «Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα πριν από μία αναμέτρηση, ωστόσο έχω ένα καλό προαίσθημα. Η ομάδα πάει καλά στις προπονήσεις, νομίζω πως βρισκόμαστε σε μία εξαιρετική κατάσταση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπίλεφελντ, Τζεφ Σαϊμπίνε.

Προηγούμενο ματς: Η Μπίλεφελντ επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μπόχουμ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπίλεφελντ για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το Μπίλεφελντ – Ουνιόν Βερολίνου παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Χωρίς νίκη παραμένει η Ουνιόν Βερολίνου στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόλσταϊν Κίελ (2-2 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Χοφσνάιντερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νυρεμβέργης, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Εβέρτον στο 11’, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Βαλεντίνι. Ο διαιτητής έβγαλε τρεις φορές την κόκκινη κάρτα από την τσέπη του, δύο για την Ουνιόν Βερολίνου (Λάιστνερ 83’/ Χόσινερ 89’) και μία για τη Νυρεμβέργη (Σάλι 89’).

Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι πρωτευουσιάνοι για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Σε όλες σημειώθηκε GG, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, είναι σημαντικό να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ», υπογράμμισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Ουνιόν Βερολίνο, Αντρέ Χόφσναϊντερ, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που ανέλαβε την Μπίλεφελντ ο Τζεφ Στράσερ παρουσιάζει ένα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο».

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Ουνιόν Βερολίνου από τη Νυρεμβέργη για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Ουνιόν Βερολίνου δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης