19η Αγωνιστική

Πρώτος γύρος: Κόνιασπορ – Γκεντσλερμπιρλίγκι 3-0

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Βρήκε την Καραμπόκ στα χειρότερα της και χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της, η Γκεντσλέρ έκανε ότι έπρεπε, φτάνοντας στη νίκη με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Κακό πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις από τις δυο ομάδες, που πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η Γκεντσλέρ μπήκε καλύτερα, πήρε προβάδισμα στο 60’ με τον Σκούλετις, ενώ ο Τσιφτσί στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Αποτέλεσμα ψυχολογίας για το συγκρότημα του Οζάτ που ανέβηκε στη 15η θέση, ισοβαθμώντας ωστόσο με την Αντάλιασπορ στην επικίνδυνη ζώνη. Συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια αήττητο στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Στο μυαλό της φυσικά η Γκεντσλέρ έχει και το Κύπελλο, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός την Μπεσίκτας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “8”. Όσο για σήμερα ο τεχνικός Οζάτ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζεκί, ενώ εκτός βρίσκεται και ο τραυματίας Κλάρο.

Προηγούμενο ματς: Με 0-2 επικράτησε της Καραμπόκ η Γκεντσλέρ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Το Γκεντσλερμπιρλίγκι – Κόνιασπορ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Μπορεί το παιχνίδι να μην της βγήκε κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, η Κόνιασπορ όμως βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από μια ισχυρή αντίπαλο. Αγωνιζόταν από το 18’ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Τουράν και παρά την πίεση που δέχθηκε, κράτησε στο πρώτο μέρος το μηδέν. Μάλιστα κατάφερε στο 77’ να προηγηθεί με τον Μιλόσεβιτς, λύγισε όμως στη συνέχεια στην ασφυκτική πίεση της αντιπάλου της, που δυο γκολ του Γιλμάζ (83’ πεν, 90’) πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Τραμπζονσπόρ έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τσινάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το συγκρότημα του Οζντιλέκ είχε πάθος και δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα, στοιχεία που έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια του. Ψάχνει φυσικά ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια, με δεδομένο πως παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και στο -1 από τις θέσεις της παραμονής. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Κόνιασπορ, που συνολικά μετράει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας, αγνοεί φέτος τη νίκη μακριά από το Ικόνιο. Την ερχόμενη εβδομάδα έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο και υποδέχεται τη Γαλατασαράι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Κόνιασπορ και Τραμπζονσπόρ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: g/g τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Κάτια Μοσχίδου