*16η αγωνιστική.

*Με σκορ 1-0 ή 0-1 έχουν λήξει οι 3/4 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις για την Πριμέρα Ντιβισιόν (και στις δύο έδρες).

ΜΑΛΑΓΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται η Μάλαγα στο σημερινό παιχνίδι, μετά το σπουδαίας σημασίας διπλό που πήρε την περασμένη εβδομάδα. Πήγε να παίξει στην έδρα της Σοσιεδάδ και δε διαχειρίστηκε καλά τα πρώτα λεπτά, στάθηκε τυχερή, όμως στην πορεία ισορρόπησε. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Μπόρχα Μπαστόν στο 23’, ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε δεύτερο πέναλτι στο 58’, ο Ρούγι απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά η Μάλαγα σκόραρε για το 0-2! Τεράστια νίκη για την ομάδα της Ανδαλουσίας, η δεύτερη των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών, όπου έχασε μόλις μια φορά (2-1-1)!

Δέκα ήττες σε 15 αγωνιστικές μετράει η Μάλαγα, που ανέβηκε στους 11 πόντους και βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, στο -4 απ’ τη γραμμή παραμονής. Ήταν η δεύτερη φορά φέτος που κράτησε το «μηδέν», ο Μίτσελ επεσήμανε ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας έχει αλλάξει και ότι πλέον δεν υπάρχει τόση έντονη η πίεση. Αρκετά καλή εντός έδρας τελευταία, μετράει ρεκόρ 2-2-1 στα τελευταία πέντε. Επιστρέφουν οι Ρολάν (Επιθετικός, 9,3) και Ρίκα (Αμυντικός, 5,0), ουδείς εκ των δύο θα είναι βασικός.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-2 για τη Μάλαγα κόντρα στη Σοσιεδάδ.

Στατιστικό: Από 5/8 Over 2.5 + G/G έρχεται η Μάλαγα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στην Goalbet).

Το Μάλαγα – Μπέτις παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΤΙΣ

Ολοένα και πιο δυσχερής γίνεται η θέση του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπέτις. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον έμπειρο προπονητή μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν έκανε κάποια φοβερή εμφάνιση η ομάδα της Μαδρίτης, ελλείψει του Γκριζμάν, όμως κατάφερε να προηγηθεί στο 29’ και να βάλει τις βάσεις για την επιτυχία. Άσκησε πίεση η Μπέτις στο δεύτερο 45λεπτο, ο γκολκίπερ Όμπλακ ήταν εκεί που έπρεπε σε 2-3 περιπτώσεις για να αποσοβήσει τους κινδύνους.

«Έχουμε πρόβλημα στο γκολ, κάτι που δεν υπήρχε στην αρχή της χρονιάς», επεσήμανε ο Σετιέν, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του στην Μπέτις, απάντησε: «Έχω ενθουσιασμό και είμαι εδώ για να φτιάξουμε κάτι καλό με φόντο τα επόμενα χρόνια». Πάντως, τα ΜΜΕ απ’ την Ισπανία αναφέρουν ότι σήμερα ίσως παίζει το «κεφάλι» του. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-4) η Μπέτις, μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια (1-3-5), επί της αδύναμης Αλαβές (2-0 εντός έδρας). Υποχώρησε στη 14η θέση με 18 πόντους, είναι στο +6 απ’ την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Επιστρέφουν οι Φαμπιάν (Μέσος, 10,1) και Χάβι Γκαρθία (Μέσος, 13,0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 για την Μπέτις κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στατιστικό: Δε σκόραρε η Μπέτις στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (3/3 ήττες).

Αριστοτέλης Σαββίδης