*14η αγωνιστική

ΑΒΕΣ

Έφυγε νικήτρια από την έδρα της Φεϊρένσε με γκολ στο φινάλε κι έτσι μάζεψε γρήγορα-  γρήγορα 7 βαθμούς στα 3 τελευταία της παιχνίδια. Ύστερα από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος χωρίς τέρματα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 69΄ λόγω της αποβολής του Μασάδο. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έχοντας και την αριθμητική υπεροχή και τελικά δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Φαλκόνε που είχε περάσει ως αλλαγή και μετά από ασίστ του Ροντρίγκο Άλβες.

Έτσι μετά από 13 αγωνιστικές μετρά 13 βαθμούς με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 12-19 και βρίσκεται στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η παραμονή άλλωστε αποτελεί και τον βασικό της στόχο για φέτος. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο κόουτς Βιντιγκάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον καλό μεσοεπιθετικό Αμίλτον που είναι τιμωρημένος.

Στατιστικό: Μετρά μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Φεϊρένσε, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Το Άβες – Τοντέλα παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΝΤΕΛΑ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρίο Άβε από την οποία ηττήθηκε εντός έδρας και με σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι που στράβωσε για αυτήν νωρίς και μοιραία το έχασε.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πελέ στο 9΄ και αυτό το γκολ τους έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ για να φτάσουν και στο 0-2 με τον Γκέδες από την ασίστ του Γιούρι Ριμπέιρο, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 53΄ ο Τομανέ μείωσε για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ρούμπεν Ριμπέιρο, από νέα ασίστ του Γιούρι Ριμπέιρο, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 81΄.

Έτσι μετά από 13 αγωνιστικές μετρά 12 βαθμούς με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 16-21 και βρίσκεται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η παραμονή άλλωστε αποτελεί και τον βασικό της στόχο για φέτος. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τους μακροχρόνιους θα απουσιάσει και ο καλός επιθετικός Τομανέ που συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Στατιστικό: Μετρά μόλις 2 νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Ρίο Άβε, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.