*6η αγωνιστική.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ένα γκολ μακριά απ’ την πρόκριση ήταν η Παναχαϊκή στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Σ’ ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χάσει, στο φινάλε έφτασε κοντά στη νίκη-πρόκριση, όμως δεν τα κατάφερε. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, οι Πατρινοί έρχονται απ’ την πρώτη ήττα στο νέο πρωτάθλημα, με 2-1 εκτός έδρας απ’ τον Άρη, ένα εντός προγράμματος αποτέλεσμα κόντρα στην πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας.

Ένα τραγικό πρώτο 20λεπτο έδωσε την ευκαιρία στους Πατρινούς να σκοράρουν και να απειλήσουν ακόμη μια φορά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν την ποιότητα τους στο χορτάρι και έκαναν την ανατροπή. Πήραν ανάσες οι βασικοί Βρονταράς, Γκίνο, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραΐτης και Λουμπαρδέας μεσοβδόμαδα, άπαντες είναι σήμερα διαθέσιμοι. «Σημαντικό είναι το γεγονός πως όλοι οι παίκτες μας έχουν υψηλό ρυθμό μέσα στον αγώνα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Κάτι που θέλουμε να γίνεται συνέχεια ανεξαρτήτως αντιπάλου και αποτελέσματος», είπε ο κόουτς Οφρυδόπουλος. Νίκη για να μείνει κοντά στις πρώτες δύο θέσεις θέλει η Παναχαϊκή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 για την Παναχαϊκή κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Από τρία σερί G/G έρχεται ο Άρης σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στον Stoiximan).

Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδας (Κλικ Εδώ)

Το Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Έρχεται το πρώτο πραγματικά απαιτητικό παιχνίδι για τη Δόξα Δράμας, που καλείται να περάσει «αλώβητη» απ’ την Πάτρα. Οι Δραμινοί έκαναν πλάκα κόντρα στον Εργοτέλη την περασμένη εβδομάδα, καθώς προηγήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα 2-0 στο 13’, στο 41’ το σκορ είχε γίνει ήδη 3-0 και το ματς εκεί είχε τελειώσει. Στους 13 πόντους η Δόξα, είναι πάντα στο -2 απ’ την κορυφή, σήμερα οφείλει να κερδίσει αν δε θέλει να αφήσει τον Άρη να απομακρυνθεί. «Με την Παναχαϊκή είναι σαν να παίζουμε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μας ενδιαφέρει το επόμενο παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει μόνο το ματς με την Παναχαϊκή», επεσήμανε ο κόουτς Διγκόζης. Θετικές ειδήσεις οι επιστροφές των Γουνδουλάκη (Μέσος, 1,0) και Ματσούκα (Επιθετικός, 3,1), η αποστολή: Βούρας, Μένκα, Βιτλής, Βλάχος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Σταματόπουλος, Γουνδουλάκης, Κάσες, Μαχαίρας, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλος, Ντατίδης, Ριζογιάννης, Τσούτσης, Ματσούκας, Λίτσκας, Μαρκόπουλος.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 για τη Δόξα Δράμας κόντρα στον Εργοτέλη.

Στατιστικό: 5/5 NG μετράει η Δόξα.