8η αγωνιστική

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, η Σίγκμα Όλομουτς κατάφερε να παραμείνει αήττητη, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βάτσλαβ Γίλεκ φιλοξενήθηκε από την Καρβινά, στην έδρα της οποίας επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-5. Οι Ζαχράντνιτσεκ (2′, 98′), Πίλσεκ (10′), Φάλτα (68′) και Χούσκα (74′) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα τους, που δεν βρέθηκε σε καμία των περιπτώσεων πίσω στο σκορ. Έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδι.

Έφτασε τους 14 βαθμούς σε εφτά παιχνίδια και είναι στην τρίτη θέση, εφτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Βικτόρια Πλζεν. Με 13 γκολ στο ενεργητικό της, έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Δυο νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της σε εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Αμφίβολοι είναι οι Άλες Σκέρλε (ΑΜ 0/0) και Τόμα Χόρι (ΕΠ 6/1). Μεσοβδόμαδα, φιλοξενήθηκε από την Σόκολ Ζιβάνιτσε, για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου και πήρε τη νίκη-πρόκριση με το εντυπωσιακό 0-8.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-8 επί της Σόκολ Ζιβάνιτσε για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Mybet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ντούκλα Πράγας, μετά και από την ήττα που υπέστη στην έδρα της Ζιχλάβα (3-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάροσλαβ Χάινεκ φιλοξένησε την Μπάνικ Οστράβα, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χολέντα που άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 71′. Πλέον, η Ντούκλα Πράγας έχει σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους δέκα συνολικά και είναι στην έκτη θέση, όπου και “συγκατοικεί” με τις Γιάμπλονετς και Μποέμιανς. Επιπλέον, με 12 γκολ παθητικό, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Αγνοεί το διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες μακριά από την έδρα της. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μάριο Χόλεκ (ΑΜ 0/0) και Μάρεκ Χάνουσεκ (ΜΕ 1/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Ζίσκρα Ντομάζλιτσε για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης