Στον πρώτο γύρο: Έστερ – Συριάνσκα 2-1

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Την προβληματική αμυντικής της λειτουργία συνεχίζει να πληρώνει η Συριάνσκα, η οποί γνώρισε την ήττα 2-1 από την ΓΚΑΪΣ στο Γκέτεμποργκ στο πρώτο παιχνίδι με τον υπηρεσιακό Γιουνάν στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του τεχνικού διδύμου (Τουμά – Λούτα). Δεύτερη διαδοχική ήττα και πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-0-5, όλα Goal/Goal και Over 2.5), μετρώντας μόλις μια νίκη, αυτή επί της Φρέι (2-3). Παρέμεινε στα μπαράζ παραμονής με 18 πόντους, στο +2 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό και στο -3 απ’ την παραμονή. Ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός, αυτός είναι ο Φρέντρικ Άξελσον, ο οποίος δεν έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς δεν έχει εργαστεί σε καμία ομάδα της κατηγορίας. Εντός έδρας μετράει απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Αμφίβολος ο Λίλιεστραντ (Αμυντικός, 13, 1), παραμένει εκτός ο Μπισέ (Μέσος, 10, 1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήτα 2-1 από την ΓΚΑΪΣ.

Στατιστικό: G/G τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα επτά πιο πρόσφατα εξ αυτών και Over 2.5.  (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Συριάνσκα – Έστερ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΣΤΕΡ

Από τη δική της πλευρά η Έστερ έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Γκέφλε στο Βέκσο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 67’ της συνάντησης. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, συμπλήρωσε «επτάδα» αγώνων αήττητη (4-3-0) και αυτή τη στιγμή μοιράζεται την τρίτη θέση (μπαράζ ανόδου) μαζί με την Τρέλεμποργκ στους 32 πόντους, στο -8 απ’ την απευθείας άνοδο, ενώ από πίσω η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν είναι μόλις στον έναν πόντο. Εξέτισε ο Βασίλι (Αμυντικός, 16, 2), τιμωρημένος ο Ντροτ (Μέσος, 18, 1). Μακριά από την έδρα της τρέχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκέφλε.

Στατιστικό: G/G οι επτά πρόσφατες έξοδοι της Έστερ στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου