ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Μετά από έξι χρόνια η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην Τσάμπιονσιπ κατακτώντας το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 την περασμένη σεζόν συγκεντρώνοντας 100 βαθμούς (30 νίκες, δέκα ισοπαλίες, έξι ήττες/ 92-47 τα γκολ). Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου παραμένει από τις 12 Μαΐου του 2016 ο Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Τρεις ποδοσφαιριστές της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποχώρησαν ως ελεύθεροι, πρόκειται για τους Σκάουγκαλ (ΜΕ), ΜακΝάλτι (ΕΠ) και Κέλι (ΑΜ).

Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν οι Στίρμαν (ΑΜ), Λούντστραμ (ΜΕ) και Τόμας (ΜΕ) έναντι συνολικά 2.040.000 ευρώ από τις Φούλαμ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Χάρτλπουλ, αντίστοιχα. Ελεύθερος ήρθε ο Στίβενς (ΑΜ) από την Πόρτσμουθ, ενώ δανεικός από την Τσέλσι ο Μπλάκμαν (ΤΕ). «Είμαστε πανευτυχείς που επιστρέψαμε στην Τσάμπιονσιπ. Τα τελευταία έξι χρόνια υπήρξε πολλές φορές γκρίνια και απογοήτευση από τους οπαδούς, ωστόσο βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Ίστλιχ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Magicbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε η Μπρέντφορντ την περασμένη σεζόν για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου του πρωταθλήματος, στόχο που δεν κατάφερε να εκπληρώσει. Με τους 64 βαθμούς που συγκέντρωσε (18 νίκες, δέκα ισοπαλίες, 18 ήττες/ 75-65 τα γκολ) τερμάτισε, τελικά, στη 10η θέση της κατάταξης. Ο Ντιν Σμιθ παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «μελισσών» από την 1η Δεκεμβρίου του 2015, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Χόφμαν (ΕΠ) και Γκογκία (ΜΕ) που μετακόμισαν έναντι συνολικά 1.500.000 ευρώ στις Γκρόιτερ Φιρτ και Ντιναμό Δρέσδης, αντίστοιχα.

Ως ελεύθερος αποχώρησε ο ΜακΚόρμακ (ΑΜ). Σημαντική ήταν η ενίσχυση του συλλόγου με τους Γουάτκινς (ΕΠ), Μάουπαϊ (ΕΠ), Ντάλσγκααρντ (ΑΜ) και Μοκότζο (ΜΕ) για τους οποίους ξόδεψε συνολικά 6.100.000 ευρώ. Ως ελεύθερος αποκτήθηκε ο Μαρκόντες (ΜΕ) από τη Νόρτζελαντ. «Ενισχυθήκαμε σημαντικά το καλοκαίρι, ενώ πραγματοποιήσαμε μία καλή προετοιμασία. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι γεμάτοι ενέργεια και θέληση», τόνισε ο προπονητής της Μπρέντφορντ.

Προηγούμενο ματς: Η Μπρέντφορντ επικράτησε με 2-1 της Θέλτα σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπρέντφορντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης