*Το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 διεξάγεται στην Νότιο Κορέα. Έξι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου μαζί με τις τέσσερις καλύτερες τρίτες, για να διαμορφωθεί έτσι η φάση των «16» της διοργάνωσης.

*Τέταρτος όμιλος: Ιαπωνία U20 3β. (1 αγ.), Ουρουγουάη U20 3β. (1 αγ.), Νότιος Αφρική U20 0β. (1 αγ.), Ιταλία U20 0β. (1 αγ.)

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ U20

Δεν τα κατάφερε η Νότιος Αφρική U20 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τάμπο Σενόνγκ αντιμετώπισε την Ιαπωνία, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2. Οι τυπικά γηπεδούχοι Νοτιοαφρικανοί προηγήθηκαν με το τέρμα του Μάργκεμαν στο έβδομο μόλις λεπτό. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι ίδιο, καθώς στην επανάληψη δέχθηκαν δυο γκολ και ηττήθηκαν.

Κόντρα στην Ιταλία, τα πράγματα στενεύουν για τη Νότιο Αφρική, καθώς για να ελπίζει σε μια πιθανή πρόκριση, πρέπει πάση θυσία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Κανονικά στην διάθεση του προπονητή του είναι ο πορτιέρο Μοντλί Μποτό, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Σε δυο αλλαγές αναμένεται να προβεί ο Σενόνγκ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, δίνοντας θέση βασικού στους Ρίβ Φλόρλερ (δεξί μπακ) και Λίαμ Τζόρνταν (επιθετικός).

Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-2 από την Ιαπωνία U20 για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Νότιος Αφρική U20 – Ιταλία U20 παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΤΑΛΙΑ U20

Ούτε η Ιταλία U20 κατάφερε να ξεκινησεί με το δεξί της υποχρεώσεις της στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Αλμπέρικο Εβάνι αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Ουρουγουάης, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά. Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο μεγάλο, όμως ο πορτιέρο Αντρέα Ζακάνιο πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ απέκρουσε και πέναλτι.

Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, δεν αφήνει περιθώρια στους Ιταλούς ενόψει και του σημερινού αγώνα, με τη νίκη να είναι μονόδρομος κόντρα στη Νότιο Αφρική. Είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιες διοργανώσεις και μένει απλά να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.

“Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στα αντίπαλα καρέ. Είναι αυτό που χρειάζεται μια ομάδα για να κερδίσει το παιχνίδι της. Η Νότιος Αφρική είναι μια ομάδα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε”, δήλωσε ο τερματοφύλακας, Αντρέα Ζακάνια, ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης.

Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-1 από την Ουρουγουάη U20 για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.