* Ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Στον πρώτο γύρο: Αλμερία – Κόρδοβα 3-1

ΚΟΡΔΟΒΑ

Το χαρακτήρα της “μάχης” παραμονής έχει το σημερινό ανδαλουσιάνικο ντέρμπι της Κόρδοβα με την Αλμερία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -1 από τους “αλμεριένσες”, που σηματοδοτούν τη γραμμή σωτηρίας. Έφυγαν ηττημένοι το περασμένο σαββατοκύριακο από την έδρα της Βαγιαδολίδ, δεχόμενοι δύο γκολ στο 25′ και στο 71′ και μειώνοντας απλά με τον Αλφάρο στο 79′. Μόλις μία νίκη μετρά η ομάδα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-1-2), παραμένει όμως αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-1-0), έχοντας κρατήσει και ανέπαφη εστία στα 3/4 ματς.

Ολόκληρο το ρόστερ συμπεριέλαβε στην αποστολή ο κόουτς Καριόν, όμως ο μπακ Θίσμα, ο μέσος Καμπαγέρο και ο επιθετικός Πιοβατσάρι είναι αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, επιστρέφουν σίγουρα στη δράση ο μπακ Μπίτολο, ο μέσος Χούλι και ο αμυντικός Ροδάς.

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Βαγιαδολίδ με 2-1.

Στατιστικό: NG & Under 2.5 τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Το Κόρδοβα – Αλμερία παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Αλμερία, από την πλευρά της, βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, έχοντας συλλέξει επτά πολύτιμους βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σημείωσε αρχικά τις νίκες επί των Αλκορκόν (3-1) και Ταραγόνα (0-1), ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο έμεινε στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Σαραγόσα. Δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ στο 4′ και στο 7′, για να φτάσει στην ισοφάριση με “δράστες” τους Μορθίγιο (16′) και Κίκε (45′) πριν καν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη αρκέστηκε στη διατήρηση του βαθμού μετά την αποβολή του Φιδέλ στο 70′. Νικηφόρα τα 2/3 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, αυτά τα δύο διπλά είναι και τα μοναδικά στο φετινό πρωτάθλημα (2-3-12).

19μελής η αποστολή για το σημερινό ματς, επιστρέφουν σε αυτήν οι μέσοι Αζέεζ και Χοακίν και ο μεσοεπιθετικός Πόθο. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Φιδέλ, έξι στον αριθμό οι τραυματίες, “κόπηκε” ο αμυντικός Σερένο.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας συνάντηση με τη Σαραγόσα. Αποβολή για τον Φιδέλ στο 70ο λεπτό.

Στατιστικό: NG & Under 1.5 τα 9/11 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (δες το στον Stoiximan).