Στον πρώτο γύρο: Μπολόνια – Παλέρμο 3-1

* Η Παλέρμο γνώρισε την ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Παλέρμο παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπολόνια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΛΕΡΜΟ

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν ανάμεσα στην Παλέρμο και τον Ντιέγκο Λόπεζ. Ο 42χρονος Ουρουγουανός προπονητής άντεξε σε αυτή για τρεις μήνες, σημειώνοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. «Αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Ανέλαβε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Ζητάμε από τους οπαδούς να έχουν υπομονή και να πιστέψουν στο project μας», υπογράμμισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Σικελών, Πολ Μπακαλίνι, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο Ντιέγκο Μπορτολούτσι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τους.

«Για μένα είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Αποδέχτηκα άμεσα την πρόταση που μου έγινε. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ελπίζω να βοηθήσω από μέρους μου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 50χρονος Ιταλός, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σήμερα κόντρα στην Μπολόνια. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Παλέρμο στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και επτά ήττες.

Στις πέντε τελευταίες δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τορίνο (3-1 εκτός έδρας), Ρόμα (3-0 εντός έδρας), Ουντινέζε (4-1 εκτός έδρας), Κάλιαρι (3-1 εντός έδρας) και Μίλαν (4-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στους «ροσονέρι» οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Σούσο (6’), Πάσαλιτς (19’) και Μπάκα (37’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ντεουλοφέου στο 70’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Γκονζάλεζ στο 83’.

Προηγούμενο ματς: Βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 γνώρισε η Παλέρμο από τη Μίλαν, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Παλέρμο για το πρωτάθλημα (δες το στην Goalbet)

Το Παλέρμο – Μπολόνια παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας (Κλικ Εδώ)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Σασουόλο (1-0 εκτός έδρας) και Κιέβο (4-1 εντός έδρας) η Μπολόνια γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Φιορεντίνα (1-0 εκτός έδρας) και Ρόμα (3-0 εντός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με τον Φάτσιο. Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Σαλάχ διπλασίασε τα τέρματά τους.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 75’ ο Τζέκο. Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Ντοναντόνι για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ στις τρεις σημειώθηκε goal-goal. Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον 21χρονο Ούγγρο μέσο, Άνταμ Νάγκι, ο οποίος τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί κόντρα στην Παλέρμο, η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε μόνο στην εμφάνισή μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «ροσομπλού» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Όπως έγινε γνωστό ο 31χρονος Ελβετός, Μπλέριμ Τζεμάιλι, θα χάσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθώς θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει τη νέα ποδοσφαιρική καριέρα του στη Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Προηγούμενο ματς: Η Μπολόνια γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Ρόμα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μπολόνια για το πρωτάθλημα.