ΦΛΟΡΟ

Το ντεμπούτο της στην δεύτερη κατηγορία της χώρας πραγματοποιεί σήμερα η Φλόρο. Πρόκειται για μια ομάδα με όχι πολύ μεγάλη ιστορία, η οποία αγωνιζόταν στις μικρότερες κατηγορίες, μέχρι και πέρυσι, όταν και κέρδισε την άνοδο ως πρώτη από τον όμιλο της. Προπονητής της είναι ο Τέριε Ρόνγκσο, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από το 2010. Ξεχώρισαν οι προσθήκες των Μονίρ Μπενμουσά (ΕΠ) και Κρίστοφερ Λίντκβιστ (ΑΜ) από Φρέντρικσταντ και Στρομσγκόντσετ αντίστοιχα, με το ρόστερ της να είναι από τα πιο νεανικά της κατηγορίας. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο απολογισμός της στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ούσα αήττητη στα τρία τελευταία.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 με την Ράουφος σε φιλικά αναμέτρηση.

Στατιστικό: G/G τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, φιλικά και επίσημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Φλόρο – Γιερβ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΕΡΒ

Μόνο ως άτυχη μπορεί να χαρακτηριστεί η Γιερβ, η οποία για δεύτερη διαδοχική χρονιά κατάφερε να φτάσει στον τελικό των μπαράζ ανόδου, χάνοντας την και πάλι. Αυτή την φορά ήταν η Στάμπαεκ που έβαλε τέλος στο όνειρο της για συμμετοχή στα “μεγάλα σαλόνια”. Αν και επικράτησε με 1-0 εντός έδρας, με το τέρμα του Ογκουνγκμπάρο (76′), εν τέλει ηττήθηκε με 2-0 εκτός, παραμένοντας έτσι την δεύτερη κατηγορία. Ο στόχος δεν αλλάζει ούτε και φέτος, όπως δεν άλλαξε ούτε ο προπονητής, με τον Άρνε Σάντστο να παραμένει στον πάγκο της. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, ο απολογισμός των φιλικών, επικρατώντας με 3-2 της Άρενταλ, στο τελευταίο από αυτά.

Προηγούμενο ματς: Νίκη 2-3 επί της Άρενταλ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.