ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η Κολόμπους, η οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τότε. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ φιλοξενήθηκε από την Ουάσινγκτον, της οποίας και επικράτησε με 0-2, χάρη σε δυο πέναλτι. Στο 38ο λεπτό ο Ιγκουαΐν άνοιξε το σκορ από τα έντεκα βήματα, με τον Καμαρά να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 66′, με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή η νίκη ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες της Κολόμπους, που θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απόψε, που μετά από δυο παιχνίδια επιστρέφει μπροστά στο κοινό της. Απόντες από το παιχνίδι είναι οι τραυματίες Γκαστόν Σάουορο (ΑΜ 0/0), Γουέιλον Φράνσις (ΑΜ 0/0) και Ντίλι Ντούκα (ΜΕ 0/0), καθώς επίσης και ο Γιούκα Ραϊτάλα (ΑΜ 3/0), που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Ουάσινγκτον για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δείτε στο Betarades.gr τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος)

Το Κολόμπους – Πόρτλαντ Τάιμπερς παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Πόρτλαντ Τάιμπερς, μετά και από αυτές κόντρα σε Μινεσότα (5-1) και Λος Άντζελες (0-1). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κάλεμπ Πόρτερ φιλοξένη το Χιούστον, κόντρα στους οποίους μπορεί να προηγήθηκε με το πέναλτι του Βάλερι στο 11ο λεπτό, όμως το ημίχρονο τους βρήκε πίσω στο σκορ με 1-2. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 4-2, χάρη στα τέρματα των Βάλερι (58′), Γκουζμάν (66′) και Αντί (88′).

Απόψε θέλει να διεκδικήσει την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως γνωρίζει πως δεν έχει καθόλου εύκολο έργο. Παράλληλα, έχει επικρατήσει μόλις μια φορά στις 18 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα, σε αυτή κόντρα στο Λος Άντζελες (0-1), πριν δυο εβδομάδες. Έξι ισοπαλίες και έντεκα ήττες ο απολογισμός στα υπόλοιπα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βιτάουτας Αντριουσκεβίτσιους (ΑΜ 1/0), με τους Λίαμ Ρίτζγουελ (ΑΜ 1/0) και Εγκμπενγκά Αροκόγιο (ΑΜ 0/0) να είναι τραυματίες. Υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους έχουν οι Ντέιβιντε Γκούζμαν (ΜΕ 3/1) και Ντάλινγκτον Νάγκμπε (ΜΕ 3/0), που κλήθηκαν σε Κόστα Ρίκα και ΗΠΑ αντίστοιχα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-2 επί του Χιούστον για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.