ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Άποντη παραμένει μετά από δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Νιου Ίνγκλαντ. Μετά την ήττα στην έδρα του Κολοράντο, η ομάδα του Τζέι Χιπς φιλοξενήθηκε από το Ντάλας, κόντρα στο οποίο γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 2-1. Ο Ενγκουγιέν με πέναλτι στο δέκατο λεπτό ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως οι γηπεδούχοι με δυο γκολ στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

Μετά από δυο εκτός έδρας παιχνίδια, ετοιμάζεται απόψε να δώσει το πρώτο φετινό εντός εδρας παιχνίδι, όπου και περιμένει την συμπαράσταση του κόσμου της με σκοπό να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ζακαρί Χεριβό (ΜΕ 0/0), με τον Μπραντ Νάιτον (ΤΕ 0/0) να είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από το Ντάλας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δείτε στο Betarades.gr τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος)

Το Νιου Ίνγκλαντ – Μινεσότα Γιουνάιτεντ ΠΣ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΣ

Μετά από τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, η Μινεσότα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Άντριαν Χιθ φιλοξενήθηκε από το Κολοράντο, κόντρα στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, με το εύστοχο πέναλτι του Μολινό στο 50′ και το τέρμα του Ραμίρεζ, οκτώ λεπτά αργότερα, η Μινεσότα έκανε την ανατροπή. Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη, καθώς ένα λεπτό μετά δέχθηκε την ισοφάριση, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Ντέιβις στο 70′.

Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ είναι και το δεύτερο διαδοχικό μακριά από την έδρα της και το τρίτο συνολικά σε τέσσερα παιχνίδια μέχρι τώρα. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας θέλουν το όποιο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Εκτός είναι οι τραυματίες Τζον Άλμπατζ (ΤΕ 2/0), Πάτρικ ΜακΛέιν (ΤΕ 0/0), Γιόσεφ Γκρίνσπαν (ΑΜ 0/0) και Μπερνάρντο Ανιόρ (ΕΠ 0/0), καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Τζάστιν Ντέιβις (ΑΜ 2/0). Υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους έχουν οι Φρανσίσκο Κάλβο (ΑΜ 3/0), Γιόαν Βένεγκας (ΑΜ 0/0), Κέβιν Μολινό (ΜΕ 3/2) και Ράσμους Σούλερ (ΜΕ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με το Κολοράντο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 3.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.