Στον πρώτο γύρο: Ανόβερο – Ντιναμό Δρέσδης 0-2

* Το Ανόβερο δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα.

* Το Ανόβερο παραμένει αήττητο στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια του για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε goal-goal στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Ανόβερου για το πρωτάθλημα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα η Ντιναμό Δρέσδης μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Μπίλεφελντ (2-1 εκτός έδρας) και Νυρεμβέργη (2-1 εκτός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Καρλσρούη (0-0 εντός έδρας) και Ουνιόν Βερολίνου (0-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Νέουχαους δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαν Πάουλι, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με τον Τσόι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 59’ ο Σαχίν.

Αήττητοι παραμένουν οι «κιτρινόμαυροι» στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκε goal-goal. Μετά το πέρας 20 αγωνιστικών η Ντιναμό Δρέσδης συγκέντρωσε συνολικά 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα, επτά λιγότερους από τη σημερινή αντίπαλό του Ανόβερο, παραμένοντας στο κόλπο για κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Προηγούμενο ματς: Η Ντιναμό Δρέσδης γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Ντιναμό Δρέσδης αναδείχθηκε ισόπαλη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Ντιναμό Δρέσδης – Ανόβερο
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΟΒΕΡΟ

Στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε το Ανόβερο για το πρωτάθλημα γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή από την Γκρόιτερ Φιρτ (4-1 εκτός έδρας) στις 3 του μηνός. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Στέντελ σημείωσε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη βδομάδα επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βιρτς στο 16’, προτού οι γηπεδούχοι απαντήσουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Χάρνικ. Την ανατροπή των δεδομένων, και παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση, διαμόρφωσε ο τελευταίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 63’.

Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το Ανόβερο για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Σοργκ, ο οποίος αναμένεται να μη δώσει το «παρών» στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντιναμό Δρέσδης. «Η ομάδα μου δεν τα παρατάει ποτέ, πάντα κοιτάζει την επόμενη δοκιμασία της. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ανόβερου.

Προηγούμενο ματς: Το Ανόβερο επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Μπόχουμ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Ανόβερου για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Betshop)