*Στον πρώτο γύρο: Ανζέ – Τουλούζ 0-0

*Μόλις μια ισοπαλία έχει εντός έδρας η Τουλούζ, που μετράει ρεκόρ 6-1-4 με επιμέρους γκολ 18-14.

*Απ’ τις χειρότερες ομάδες πρώτου ημιχρόνου η Τουλούζ, κέρδιζε μόλις σε τέσσερα απ’ τα 22 παιχνίδια πρωταθλήματος, διαθέτει απ’ τις χειρότερες επιθέσεις πρώτων 45 λεπτών με μόλις 8 γκολ.

ΤΟΥΛΟΥΖ

Πολύ άσχημα έχει μπει το 2017 για την Τουλούζ, που πορεύεται από «σφαλιάρα» σε «σφαλιάρα». Μετά την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τη Ναντ, ακολούθησε το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Μπορντό και το εντός έδρας 0-3 απ’ τη Σεντ Ετιέν την περασμένη εβδομάδα.  Ο Πασκάλ Ντουπρά επέλεξε να αλλάξει σχηματισμό στην ομάδα του (4-2-3-1), ωστόσο τα αμυντικά λάθη έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, για να φέρουν το δίκαιο τελικό αποτέλεσμα. Δικαιούταν ένα γκολ η Τουλούζ, που είχε ευκαιρίες και δοκάρι στο δεύτερο μέρος, αλλά με δεδομένο ότι έπαιζε με 10 παίκτες απ’ το 47’, δεν είχε τύχη να πάρει αποτέλεσμα.

Ήταν η πέμπτη σερί ήττα σ’ όλες τις διοργανώσεις για τους γηπεδούχους, τέταρτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, μετρούν το απογοητευτικό ρεκόρ 2-3-8 το ρεκόρ της Τουλούζ στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Έχουν υποχωρήσει στην 10η θέση με 26 πόντους, φαίνεται ότι δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι διαφορετικό από μια απλή παραμονή, στόχος που ούτως ή άλλως είχε τεθεί εξ αρχής. «Τίποτα δεν πηγαίνει καλά για εμάς. Έχουμε νεαρή ομάδα, αλλά οι παίκτες μου παίζουν σαν παιδιά. Πρέπει να πάρουμε γρήγορα αποτελέσματα γιατί θα βρεθούμε στις θέσεις του υποβιβασμού χωρίς να το καταλάβουμε», επεσήμανε ο Ντουπρά. Επιστρέφει ο Μποντιζέρ (Μέσος, 18,1), στην αποστολή για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ντελόρ, αναμένεται βασικός.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 για την Τουλούζ κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Ο Ρου με πέναλτι το 0-1 στο 9’, ο Μονέ-Πακέ το 0-2 στο 55’, το 0-3 ο Ρου με πέναλτι στο 67’. Με 10 παίκτες απ’ το 47’ η Τουλούζ.

Στατιστικό: 7/11 εντός έδρας Over 2,5 και G/G μετράει η Τουλούζ (παίξτο στην 2winbet).

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ εδώ)

O bookmaker δεν βρέθηκε

*Απ’ τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας η Ανζέ, μετράει ρεκόρ 2-1-8 με επιμέρους σκορ 6-16, σκόραρε μόλις 2 γκολ στις έξι τελευταίες εξόδους (0-1-5).

ΑΝΖΕ

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται σήμερα η Ανζέ στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τουλούζ. Προέρχεται από τον τερματισμό ενός πολύ απογοητευτικού σερί, που την ήθελε να μην κερδίζει επί δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές. Το κατάφερε, όμως, με αντίπαλο την Μετς, την οποία κέρδισε με σκορ 2-1 εντός έδρας και επανέκτησε λίγη από την χαμένη της ηρεμία, παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, σε ένα παιχνίδι όπου στερήθηκε τη βοήθεια του προπονητή της, Μουλέν (άρρωστος).

Μεσοβδόμαδα η Ανζέ πήρε ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά με 3-1 εντός έδρας επί της Καέν για το Κύπελλο, ένα επίσης δίκαιο αποτέλεσμα. Με αρκετούς βασικούς παρατάχθηκαν οι νικητές, που έχουν στόχο μια καλή πορεία στο Κύπελλο και προς το παρόν τους βοηθούν και οι κληρώσεις, καθώς στη φάση των «16» θα παίξουν εκτός έδρας με την αδύναμη CA Βαστιά (Γ’ κατηγορία). Εκτός έδρας δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης οι φιλοξενούμενοι, έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, πήραν μόλις έναν πόντο στις έξι τελευταίες εξόδους τους. Βρίσκονται στην 17η θέση με 23 πόντους, μόλις στο +1 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιστρέφουν οι Εντιογέ (Μέσος, 18,2) και Ντιεντιού (Επιθετικός, 18,6).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 για την Ανζέ κόντρα στην Καέν για το Κύπελλο.

Στατιστικό: 8/11 εκτός έδρας 2-3 Goal μετράει η Ανζέ.